Kilpailut

Mouruposkessa järjestetään kaikenlaisia kilpailuja, kuten kissanäyttelyjä, tarina- ja runokilpailuja, arvontoja tai mitä ylläpitäjä ikinä keksiikään. Välillä myös joidenkin tapahtumien yhteydessä pidetään kilpailuja. Kilpailuihin kannattaa osallistua, sillä niistä voi voittaa uniikkeja tavaroita, rahaa, mitaleita, kunniamainintoja tai pokaaleja!


Kilpailuista ilmoitetaan tarkemmin uutisten yhteydessä ja siellä kerrotaan myös osallistumiseen tarvittavat säännöt sekä muut tarpeelliset tiedot. Alempana on myös koko ajan voimassa olevia kilpailuja, joihin voi ottaa osaa jokainen hoitaja!


Jatkuvia kilpailuja

Kielioppi kuntoon!
Jos löydät kirjoitusvirheitä Mouruposken sivulta, ilmoita siitä Vieraskirjaan niin saat siitä hyvästä 5 penniä ja tällaisen merkin kaappiisi ! Muistathan ilmoittaa tarpeeksi tarkkaan missä löytämäsi kirjoitusvirhe on. Ylläpito korjaa sitten löytämäsi virheen. Huomaathan, että usein päivitettäviltä sivuilta, kuten hoitajien kaapeista, blogista, kerhojen osanottajalistoilta, hoitajien uutisista, pankista tai vastausviesteistä vieraskirjoihin, ei virheitä oteta huomioon.

____________________________________________________________________

Kuukaudenhoitaja!
Hoida kissaasi ahkerasti ja aktiivisesti niin Kuukaudenhoitaja-titteli on helposti sinun! Kuukaudenhoitajaksi julistetaan hoitaja, joka on kuluneen kuukauden aikana ansainnut eniten aktiivisuuspisteitä. Jos voitat Kuukaudenhoitaja-kilpailun, saat 50 penniä, yllätyslahjan, Kuukaudenhoitaja-foorumitittelin sekä kaappiisi tällaisen mitalin:


____________________________________________________________________

Kaikki tarinoimaan!
Tähän kilpailuun ottaa osaa koko hoitolan väki yhdessä, nimittäin jos kaikki hoitajat julkaisevat saman kuukauden aikana tarinan, jaetaan jokaiselle palkinnoksi pokaali!


Huomatkaa, että tällainen tarinatulva on varsin harvinainen, eikä ketään pidä osoitella syyttävällä sormella jos palkinnon saaminen jää yhdestä tai kahdesta tarinasta kiinni. Kannustetaan sen sijaan toisiamme ja nostatetaan kirjoitusintoa vaikkapa hauskoilla tempauksilla!

____________________________________________________________________

Teemaviikot!

Joka toisen viikon maanantaina blogissa julkaistaan uusi teema/aihe, johon liittyen voi kirjoittaa lyhyen irrallisen minitarinan tai sitten liittää teemaan liittyvän kohtauksen osaksi pidempää hoitotarinaa. Lyhyissä teematarinoissa voi myös kokeilla uusia tarinatyylejä, kuten dialogi, minäkertoja yms.

Jokaisesta teematarinasta saa 5 ekstrapenniä, ja lisäksi seuraavan teeman julkistamisvaiheessa yksi edellisestä teemasta kirjoitettu tarina palkitaan kivalla kynäpalkinnolla:


____________________________________________________________________

Viestimääräpalkinnot!

Tässä foorumin puolella käytävässä "kilpailussa" kaikki foorumille rekisteröityneet hoitajat saavat palkintoja foorumin kokonaisviestimäärän kohotessa tiettyyn pisteeseen. Jaossa on uniikkeja tavaroita ja pennejä, ja voit katsoa tarkemmat tiedot palkinnoista täältä.

____________________________________________________________________

Näiltä sivuilta voit tarkistaa kaikkien pidettyjen kilpailuiden voittajat ja palkinnot:


Kuukaudenhoitajat
○ Lottoarkisto
○ Arvonnat
○ Urheilu- ja taitokilpailut
○ Kuvanmuokkauskisat
○ Kirjoituskilpailut
○ Muut kilpailut