^ siirry vieraskirjaan yllä olevasta linkistä ^

Vieraskirja on nimensä mukaan ihan tavallinen vieraskirja, missä on jos jonkinmoista pulinaa. Lisäksi sinne lähetetään hoitopyynnöt ja muut mahdolliset kysymykset. Muistathan, että mainostaminen vieraskirjassa ei ole kovin suotavaa.

Myös ostokset ja kaikki yksityisviestit, kuten kirjeet ja Mouruseen tuleva sisältö, lähetetään tähän vieraskirjaan. Jotta vieraskirja pysyy siistinä, ylläpitäjä poistaa ostosviestit ostosten lisäämisen jälkeen. Vieraskirjaan mahtuu 500 viestiä, joten määrän täyttyessä vanhimmat viestit poistetaan.

Lähettääksesi viestin klikkaa "Kirjoita uusi viesti" -painiketta, täydennä nimimerkkisi, sivusi osoite (vapaaehtoinen) ja viestisi niille tarkoitettuihin kohtiin. Lähetä viesti klikkaamalla "Submit"-painiketta. Muista klikata ruksi "private post for guestbook owner only" -kohtaan lähettäessäsi yksityisviestejä:

Vieraskirjan kanssa on ilmennyt toisinaan pieniä häiriöitä, joten jos et näe lähettämääsi viestiä koita lähettää se varmuudeksi uudelleen. Kannattaa kopioida viesti talteen ennen sen lähettämistä, niin et joudu kirjoittamaan samaa asiaa toistamiseen jos viekku kadottaa viestisi.

Hoitotarinat kirjoitetaan puolestaan Mourufoorumille. Foorumi on tarkoitettu ainoastaan hoitajien käyttöön, ja sinne kirjoittaminen vaatii rekisteröitymisen.


Vieraskirjan säännöt

 Kirjoitathan aina selkeästi, etkä trollaa tai spämmää vieraskirjaan
 Muistathan käyttää aina samaa nimimerkkiä kirjoittaessasi vieraskirjoihin
 Käytä myös kaunista kieltä, äläkä hauku muita
 Palautetta saa jättää asiallisessa muodossa
 Muistathan, että suora mainostaminen on kielletty