Muut kilpailut

Nimigaala! (22. lokakuuta 2010)

Hoitolan uuden lemmikkiapinan nimikilpailun tulokset:
 Rassen ehdotus: Raimo Raivoisa Rapsuttaja "Raimo"
 simssiliinin ehdotus: Viipeli
 Crillen ehdotus: Banana boy


Hoitolan lemmikkiapina nimettiin siis Raimoksi. Raimosta löydät lisätietoa Hoitola & Ympäristö - osasta.

Kiitos kuitenkin kaikille nimiehdotuksen lähettäneille!

____________________________________________________________________

Ystävänpäiväjuhlan kuningas ja kuningatar (14. helmikuuta 2011)

Ystävänpäivän kunniaksi järjestetyssä juhlassa oli kilpailu, jossa etsittiin kissapariskuntien joukosta juhlien kuningasta ja kuningatarta sekä prinsessaa ja prinssiä.

On aivain hiljaista katsomossa kun Crille nousee lavalle ja sanoo "Ystävänpäivän kuningas ja kuningatar, prinssi ja prinsessa on nyt valittu!" Kissat katsovat innoissaan toisiaan, ja jotkut pitävän peukkuja. "Kuningas ja kuningatar oon..." Crille vetää syvää henkeä. " Mitteri ja Mirre!" Hän huudahtaa. Hetken päästä he nousevat lavalle. "Prinssi ja prinsessa on..." Crille taas hiljenee. "Viiru ja Pörre!" Crille jatkaa, ja Pörre ja Viiru katsovat innoissaan toisia ennen kun hekin nousevat lavalle.

Hetken päästä Mitterille ja Mirrelle on laitattu kruunut heidän päälle, ja sen jälkeen Viirulle ja Pörrelle. Crille ojentaa vielä rahat kissoille, ja sen jälkeen punaisen avaimen Mitterille ja Mirrelle. Yleisö ja muut kissat alkavat taputtamaan käsiään, ja musiikki taustalla alkaa soimaan. Kuningatar, kuningas, prinssi ja prinsessa on valittu!

Kuningas ja kuningatar saivat omakseen kruunut sekä avaimen yksityiselle huoneelle ja lisäksi 50 penniä kissojen hoitajille. Prinsessa ja prinssi saivat 20 penniä.



Kiitos kaikille osallistujille ja onnea voittajille!

____________________________________________________________________

Halloweenasu (31. lokakuuta 2011)

Hoitajien oli mahdollista osallistua pukukilpailuun, jossa piti kuvailla omaa ja kissan/kissojen halloween-asuja. Kilpailun voittivat Zin-Jin ja 典子.

Zin-Jin ja 典子 voittivat molemmat kissojen ja omilla asuillaan. Ilmeisesti he olivat yhdessä suunnitteleet asuja, koska tekstit olivat melkein ihan samanlaiset. Siksi he saavat jakaa palkinnonsa. Zin-Jin ja 典子 saavat molemmat 50 penniä ja mitalin. Lisäksi molemmat saavat kaksi pukua toteuttuna, eli puvuista tulee kuvat. Jos he haluavat he voivat sitten vaihtaa kissan/nuken kuvat puku-kuvaan!

Nanoco sijouttui toiselle sijalle omalla asullaan. Hän saa palkinnoksi 60 penniä ja mitalin. Lisäksi hänkin saa puvunsa toteutettuna, ja voi vaihtaa nukensa kuvan siihen missä nukella on se puku päällä.

Kolmannelle sijalle sijouttui kisy, Leppiksen asulla! Palkinnoksi hän saa 30 penniä, mitalin ja Leppiksen puku toteutettuna! Hänkin saa sitten vaihtaa kissansa kuvan siihen jossa Leppiksellä on se puku päällä.

Tässä vielä kuvaukset puvuista:

Zin-Jin
Oma puku: siinä on pitkät mustat saappaat joiden korko on tummanruskea ja muuten ne ovat mustat joissa on yläreunassa hopeita niittejä, minulla on suussani vampyyrin kulmahampaat, jotka kiinnitin ripsiliimalla ja silmissäni räikeänpunaiset piilolinssit. Käsissäni minulla on pitkät (kyynerpäihinasti) olevat mustat verkkohanskat joissa on himan hopeahilettä siellä täällä ja joista roikkuu sinisiä madoilta näyttäviä kreppipaperinpalasia. Ja käsineissäni on nahkaiset rusetit , joissa on mustat pitsireunat keskisormien kohdalla. Jaloissani minulla on mustat leggingsit ja musta paita, jossa on todella ohuesta langasta muotoiltu hämähäkin verkko, josta roikkuu pieniä koristehämähäkkejä sekä seittiin on sotkeutunut pari tummanharmaata matoa. IUH! Leggingsien päällä minulla on microshortsit (mustat) joissa roikku vasemmalla puolellani vyölenkistä toiseen hopeinen ketju joka on ruosteessa. Ja kalisee kammottavasti. Housuni ovat aivan repaleiset ja riekaleet roikkuvat niistä. Molemmista taskuistani tulvii ulos tekoverta. Hiukseni ovat auki ja niissä on hopeahilettä ja hämähäkin seittiä josta taas roikku mustia ja tummanvioletteja perhosia. Selässäni on teräväkärkiset enkelin siivet (musta, tummanharmaa, tummanvioletit) jotka ovat nekin repaleiset ja höyheniä tippuu niistä vähänväliä. Niissä on perhosmainen koristelu. Ihoni on vitivalkoinen ja minulla on naamassani paljon meikkiä. Todella paksut silmänrajaukset ja paksu kerros mustaa luomiväriä huuleni ovat verenpunaiset.

Fikin puku: Sillä on satiininen ihonmyötäinen musta puku josta roikkuu violetteja perhosia. Sen häntä on laitettu puvun häntäosuuden sisään, niin että näyttää kuin sen häntä olisi oikeastikin se mikä on kiinni puvussa. Hännän päässä on teräväkulmainen kolmio ja se on täynnä "teräviä" piikkejä. Häntä on nahkainen. Sen päässä on Kaksi pientä verenpunaista sarvea ja sen turkki on aivan takussa ja sotkuinen. Sen kynnet on lakattu verenpunaiseksi, ja sen selässä on pienet pikkupirun siivet (mustaa nahkaa) siipiin on laitettu tekoverellä viiruja jotta nenäyttäisivät aidommilta. Sen silmissä on räikeän vihreät (pimeässä loistava) piilolinssit.

典子
Oma puku: Siinä on lyhyet tummansiniset saappaat joiden korko on valkoinen. Niissä on yläreunassa hopeita rusetteja, minulla on päässäni musta silkkinen noidanhattu ja silmissäni tummanvioletit piilolinssit. Käsissäni minulla on nahkahansikkaat joista roikkuu verenpunaisia muovisia veripisaroita. Jaloissani minulla on violetit sukkahousut ja musta paita, jossa on todella ohuesta langasta muotoiltu hento perhonen jonka siisvissä on punaisia viiruja. Minulla repaleinen tummanvioletti mekko jossa on olkapäiden kohdalla repeämä joka on sidottu naruilla niin että olkapää paljastuu. Hiukseni ovat kahdella poninhännällä sivuilla ja molemmissa on preussinsiniset rusetit joissa on mustat verkkoreunat Selässäni on teräväkärkisiä piikkejä joiden päissä roikkuu tekoverta. Niissä on repeymiä ja teko hämähäkin seittiä koristeluna. Ihoni on vitivalkoinen ja minulla on naamassani paljon meikkiä. Todella paksut silmänrajaukset ja paksu kerros tummansinistä luomiväriä huuleni ovat kiiltelevän siniset.

Chikan puku: Sillä on satiininen turkinmyötäinen vihreä puku josta roikkuu sinisiä pikkulepakkoja. Sen häntä on pörhistetty ja sen päähän on laitettu teräväkärkinen kolmio sisään. Häntä on nahkainen. Ja siitä tippuu tekoverta kokoajan. Sen päässä on Kaksi pientä tummanharmaata sarvea ja sen turkki on aivan takussa ja sotkuinen. Sen kynnet on teroitettu ja lakattu mustiksi, ja sen selässä on pienet lepakon siivet (mustaa samettia) siipiin on revitty viiruja jotta nenäyttäisivät aidommilta. Sen silmissä on räikeän keltaiset (pimeässä loistava) piilolinssit. Ja sen vasempaan tassuun on sidottu räikeänvihreä rusetti jonka keskellä on pieni hopeinen kulkunen!

Nanoco
Nanocon puku: Olen salaperäinen, kujeileva noitatyttö: Hiukseni ovat tupeeratut ja päässäni komeilee pitkähkö, pikimusta noitahattu. Hatun lieri on yksinkertainen, mutta hatun ominaisuus onkin sen massiivisuus. Meikkinä minulla on mustat rajaukset, jotka tuovat sopivasti noitamaista synkkyyttä, muttei kuitenkaan näytä liian "goottimaiselta". Muuten meikkiä minulla ei juurikaan ole, mutta olen tehnyt kajaalilla pienen ruven vasempaan poskeeni. Päälläni minulla on tumma kaapumainen mekko. Mekon yksityiskodat ovat olkapäiltä lähtevät terävän muotoiset siivekkeet sekä hihat, jotka levenevät ranteeseen. Jalassani minulla on mustat hämähäkkikuvioiset verkkosukkahousut, jotka vilahtelevat mekon alta. Mekko on paikko paikoin jo vähän rispaantunut ja repäleinen, mutta se luo aidomman vaikutelman. Jalassani minulla on mustat suipikkaat kengät, jotka näkyvät juuri ja juuri pitkän mekon alta. Lisäksi kaulassani roikkuu riipus, jossa on kirkasta vuorikristallia. Kysissäni on pari milliä omia kynsiäni pitemmät verenpunaiset tekokynnet.

kisy
Leppiksen puku: Leppiksen asuun kuuluu viitta, jossa on hämähäkinseitin kuvia, jotka hohtavat pimeässä. Leppiksellä on piiitkät tekokynnet, jotka laitetaan tarroilla kiinni. Kissallani on kengät, joissa kiipeilevät mustat hämähäkit. Hänellä on päällään hattu, joka on korkea, musta, ja näyttää räsäiseltä. Leppiksellä on myöskin musta paita, jossa on hopeisia luurangon kuvia. Luurangot ovat sydämmen muotoisia, ja niillä on tottakai kaksi luuta ristikkäin.



Kiitos kaikille osallistujille ja onnea voittajille!
____________________________________________________________________

Munajahti (8. huhtikuuta 2012)

Kisassa metsästettiin ympäri sivustoa piilotettuja munakuvia! simssiliinin taikanopat arpoivat voittajat seuraavasti:

1. Raandom
2. Tiksu
3. Sara

Palkinnoksi nämä kolme hoitajaa saavat kissojensa metsästystaitopistepalkin täyteen sekä seuraavat mansikka-aiheiset tuotteet:


Lisäksi kaikki munat bonganneet hoitajat saavat kaappiinsa muistoksi tipukuvan, joita kilpailussa etsittiin.

Kiitos kaikille osallistujille ja onnea voittajille!
____________________________________________________________________

Kissanäyttely (25. elokuuta 2012)

Mouruposken kaikista kauneimmiksi kissoiksi päätyivät seuraavat kissat:

 Soa, 57 pistettä (Raandomin kissa)

 Pipsa, 56 pistettä (Mantsun kissa)

 Pinja, 45 pistettä (Crillen kissa)

Soa voitti pokaalin ja alla olevat kauneustuotteet:
     

Onnea Soalle ja kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!
____________________________________________________________________

Vappukisat (1. toukokuuta 2013)

Vappukisoissa voittivat seuraavat kissat:

Munkin syöntikisa:
Salome

Vesi-ilmapallojen rikkominen:
Peltsi

Temppurata:
Cessu

Kylmänsietokisa:
Takku

Vappuasun luonti: (Katso osallistujien luomukset kuvanmuokkauskilpailujen joukosta!)
Mitteri

Voittajat saivat palkinnoiksi mitalit.


Kiitos jokaiselle kilpailuun osallistuneelle! .-)

____________________________________________________________________

Piparkakkutalon rakennuskilpailu (24.12.2013)

Kaksi joukkuetta otti mittaa toisistaan upeimman piparkakkutalon luomiskilpailussa. Voittajaksi selvisi joukkue Es-pipari, jonka jäseniä ovat Veeti, Nepsu ja Roope. Kukin saa palkinnoksi jouluaiheisia tavaroita:


Onnea voittajille!
____________________________________________________________________

Kissa-kisa (17. kesäkuuta 2014)

Ideana oli tunnistaa kuvassa olevat kissat nimeltä, ja täydet pisteet sai Tikkarisuu nimettyään kaikki oikein! Hän sai seuraavat palkinnot:
 

Muille osallistujille (Sweet, Sara ja CottonCandy) annettiin 25 penniä lohdutuspalkinnoksi!



Kilpailun vastaukset:
1. David Copperfield
2. Thomas O'Malley (Aristokatit)
3. Saapasjalkakissa
4. Karski Katti (Alfred J. Kwak)
5. Monni (Pekka Töpöhäntä)
6. Kissanainen (Batman)
7. Sue Ellen (Arttu)
8. Miau/Meowth (Pokémon)
9. Nyan Cat
10. Blaze (Sonic)
11. Katti Matikainen
12. Hessu (Richard Scarryn Touhukas Maailma)
13. Sagwa
14. Passepartout (Matka maailman ympäri 80 päivässä)

Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille!
____________________________________________________________________

Pilkkikilpailu (21. helmikuuta 2015)

Minimerenrannalle kokoontui yhteensä seitsemän kissaa ottamaan mittaa toisistaan pilkkikilpailussa. Sarjoja oli kaksi, mutta nuorten sarjaan ei osallistunut ketään. Kakkossijalle päätyi kaksi kissaa, sillä näiden saaliit olivat yhtä suuret.

Palkinnoille sijoittuneet kissat:
 Siru (Saran kissa)
 Sunny (Saran kissa) & Pontsu (simssiliinin kissa)
 Nugetti (Tikkarisuun kissa)

Top 3:n kilpailijat saavat mitalin, ja lisäksi voittajalle on luvassa erikoispokaali!


Kiitos osallistumisesta ja onnea voittajille!
____________________________________________________________________

Vesisota (19. toukokuuta 2019)

Mouruposkeen saapuneen Tivolin yhteydessä järjestettiin vesisota-kilpailu, jossa kaksi joukkuetta kävi märkään taistoon keskenään. Kilpailun voittivat ylivoimaisesti Noki, Rushia, Kinuski, Mustikka, Nella ja Felix!

Palkinnoksi he saavat erikoismitalit ja muita vesiaiheisia/sinisiä tavaroita:


Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille!

____________________________________________________________________

Vappu: Tietokilpailu & munkinsyöntikisa (1. toukokuuta 2020)

Odessan ja Nooran järjestämään vapputapahtumaan sisältyi hauskoja kilpailuja.

Tietokilpailussa kyseltiin Mouruposken hoitolaan liittyviä kysymyksiä:

Kysymykset:
1. Kuinka monta hoitajaa Mouruposkessa hoitaa tällä hetkellä? (1)
2. Kenen ideoima on Mourun koulu? (1)
3. Mikä on esimerkki sukupuun sukukunimi? (1)
4. Kuinka monessa kerhossa Sylvi on? (1)
5. Paljonko maksaa sisäänpääsy uimahalliin? (2)
6. Mikä on marketin kallein tuote? (1)
7. Mikä on vanhin ikävaihe? (1)
8. Kuka piti paikkaa pystyssä Aijcan jälkeen? (2)
9. Miten ullakolle pääsee? (1)
10. Mikä on Raimon lempipaikka piileskellä? (2)
(suluissa oleva luku tarkoittaa, kuinka monta pistettä on mahdollista saada)

Tulokset:
1. Nala (7 pistettä)
2. Shira (5 pistettä)
3. Quz (4 pistettä)

Palkinto:
Kilpailun voittanut Nala saa palkinnoksi pokaalin!


Munkinsyöntikilpailussa kilpailijoilla oli kolme minuuttia aikaa hotkia niin monta sokerista herkkumunkkia kuin he vain kykenivät.

Tulokset:
1. Hipsuli (söi 25½ munkkia)
2. Rico (söi 23¼ munkkia)
3. Ruu (söi 22¾ munkkia)
4. Light (söi 20⅜ munkkia)
5. Tulpe (söi 17 munkkia)
6. Melodee (söi 16½ munkkia)
7. Kinuski (söi 16 munkkia)
8. Rex (söi 15⅝ munkkia)
9. Nella (söi 15⅜ munkkia)
10. Kuula (söi 12 munkkia)
11. Cara (söi 11¼ munkkia)
12. Sylvi (söi 10 munkkia)
13. Galaxy (söi 9⅝ munkkia)
14. Rio (söi 9⅛ munkkia)
15. Espique (söi 9 munkkia)

Palkinto:
Kilpailun voittanut Hipsuli saa palkinnoksi pokaalin!

Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille sekä kiitokset kilpailut ideoineille Odessalle ja Nooralle!

____________________________________________________________________

Kaappikisa (26. elokuuta 2020)


Kilpailussa hoitajat saivat luoda foorumille mieleisensä hoitajakaapin, joista yksi palkittiin kunniamitalilla sekä omalla foorumitittelillä. Palkinto meni Odessan kaapille Odessa ja kuusi kisumisua, joka sai kiitosta erottuvista ideoista, informatiivisuudesta ja kuvituksesta.

Palkinnoksi Odessa sai siis mitalin ja Kaappikoristelija-fooruminimikkeen!


Onnea Odessalle ja kiitos kaikille kaappituunailuun osallistuneille!

____________________________________________________________________

Lucia-neito (13. joulukuuta 2020)

Lucian päivän kunniaksi järjestettyä kulkuetta tarvittiin johtamaan Lucia-neito, ja tästä tittelistä kilpaili kolme tyttökissaa. Kunniatehtävä arpoutui lopulta Vatulle!

Palkinnoksi Vattu sai Lucian puvun ja tietenkin oikeuden toimia Lucia-kulkueen keulahahmona!


Onnittelut Vatulle!

____________________________________________________________________

Vappukisailua (9. toukokuuta 2021)

Odessan ja Nooran järjestämiin vappubileisiin sisältyi neljä erilaista kilpailua:

1. Simanjuonnissa kilpailtiin siitä, kuka joisi eniten simaa. Kilpailun voitti simssiliinin kissa Vesa, ja hän sai palkinnoksi sateenkaariruukun!


2. Paras vappupuku -kilpailussa Odessa ja Noora palkitsivat mieleisensä asun mitalilla. Hemulin kissa Pipari voitti!

Tässä on näytillä kaikkien osallistujien hauskat asut:


3. Vappupalloralli käytiin kolmen hengen joukkueissa niin että yksi ajoi, toinen luki karttaa ja kolmas toimi varikkokissana. simssiliinin kissojen Tulpen, Untuvan ja Vesan tiimi voitti kultaiset saappaat!


4. Leivontakilpailun voittajaksi selviytyi Patukan, Hemulin ja Tyrskyn kissojen muodostama trio Ennustus, Pipari & Namu! He käyttivät leipomansa kakun valmistuksessa muussattuja munkkeja ja simaa. Palkinnoksi jokainen kisu saa lentävän haarukan!


Onnittelut kaikille voittajille ja kiitokset Odessalle ja Nooralle tapahtuman järjestämisestä!

____________________________________________________________________

Vaihtarien tervetuliaisjuhlat (26. kesäkuuta 2022)

Vaihtarien saapumisen kunniaksi hoitolan ympäristöön tutustuttiin aarrejahdin merkeissä, ja Mouruposken kissat pääsivät puolestaan testaamaan tietämystään vaihtarien kotimaista tietovisassa.


Patukan kissat löysivät aarteen ensimmäisenä, ja he voittivat korurasian ja muita kivoja helyjä!


Tässä on vielä reittiohjeet, mikäli halua pähkäillä aarteen piilopaikan:
Vihje 1: Täältä voi ostaa pillimehua.
Vihje 2: Tässä huoneessa on tuuletin.
Vihje 3: Kuiku työskentelee tässä paikassa.
Vihje 4: Raimo-apinan virallinen nukkumapaikka.
Vihje 5: Täällä paistaa aina aurinko.

Tietovisassa voitto meni puolestaan avaruustiimille, johon kuuluivat Spicy, Kristian ja Wiipeli! He voittivat seuraavat esineet:

Onnittelut voittajatiimeille!

____________________________________________________________________