Teatteri Kissansilmä

Teatteri Kissansilmässä voit kissasi kanssa tulla katsomaan sekä ihan elokuvia että näytelmiä. Toisinaan myös kissat itse pääsevät esiintymään teatterin tiloissa järjestetyissä esityksissä, kuten näytelmissä, konserteissa sekä tanssi- ja sirkusnäytöksissä. Huomaa, että kisusi täytyy olla liittynyt aiheeseen liittyvään kerhoon. Löydät lisätietoa kerhoista ja niiden pohjalta järjestettävien tapahtumien toteuttamisesta Kerhot-osiosta.

Alempana on listaa teatterin hinnoista ja ohjelmistossa pyörivistä elokuvista ja näytelmistä, sekä muista palveluista, joita Kissansilmä tarjoaa.


Herkkuja leffaan ja teatteriin
Ruokia ei lisätä erikseen kaappisi tavaraluetteloon, mutta niillä voi kohottaa kissan nälkätarvetta hoitotarinassa teatterivierailun aikana. Voit ilmoittaa herkkuostoksista lipunoston yhteydessä tai vaikka luetella ostokset hoitotarinan loppuun, jolloin kulut vähennetään tarinasi pennituloista.

Sekamelska irtokarkit,
4 penniä
Suklaanappi irtokarkit,
4 penniä
Kirpsakat irtokarkit,
4 penniä
Makeamus-sutettava
irtokarkit,
4 penniä
Iso pussillininen popcorneja,
6 penniä
Popcornpussi ja limu,
7 penniä
Orangeminilimu,
2 penniä
Colaminilimu,
2 penniä
Limemini-limu,
2 penniä


Tässä muita teatterin palveluita


Pelikoneet ovat vapaasti kaikkien käytettävissä. Pelivaihtoehtoina ovat mm. laskettelu-, lautailu-, värikuulapyssy- ja labyrinttipeli. Pelikoneen käyttäminen on ilmaista.


Tanssimattopelissä voi pelata kaksi henkilöä tai kissaa samaan aikaan. Myös tanssimattopeli on ilmainen, ja kappaleita on sekä hitaampia että nopeampia ja tanssityylejä löytyy monenlaisia ja varmasti joka makuun!


Elokuvissa vakituisesti pyörivät leffat


Rakkaustarina
Kuvaus: Hello Kitty tapaa sattumalta kaupungilla Herra Kittyn, ja parin välillä on heti rakkautta ensi silmäyksellä! Jännittävää onkin seurata, miten pari erilaisten kommellusten kautta päätyy lopulta yhteen.
Hinta: 10 penniä / lippu



Peter Pan
Kuvaus: Kuinka Mikä-mikä-maasta kotoisin oleva Peter ja tämän vasta saadut ystävänsä selviävät ilkeän merirosvokapteeni Koukun häijyistä tempuista? Pystyykö Peter ystävineen säilyttämään rauhan rakkaassa Mikä-mikä-maassaan?
Hinta: 10 penniä / lippu



Toy story
Kuvaus: Kuinkas käykään lastenhuoneen, kun siellä majailevat lelut heräävät yllättäen eloon? Ja miten uusi lelutulokas otetaankaan vastaan muiden puhuvien leikkikalujen joukkoon?
Hinta: 10 penniä / lippu



Pieni merenneito
Kuvaus: Pystyykö merenneito Ariel toteuttamaan unelmansa ja muuttumaan ihmiseksi, jotta voisi tavata jo ihmishahmossa olevan ihastuksensa? Ja kuinka käykään kun ilkeä meduusa astuu mukaan kuvioihin?
Hinta: 10 penniä / lippu



Sateinen päivä
Kuvaus: Yhtenä sateisena päivänä Pekka huomaa naapurin Liisan, kun he katsovat toisiaan ikkunoiden läpi. Pekka on ihastunut Liisaan, mutta tietääkö Liisa asiasta? Pääseekö Pekka oikeasti puhumaan ihastuksensa kanssa, ja tuleeko heistä koskaan pari? Elokuvassa saa seurata pojan ja tytön keskinäistä huumorintäyteistä sähellystä sateisena päivänä. Lisäksi elokuvassa seikkailevat myös koira ja kissa.
Hinta: 10 penniä / lippu


Näyttämöllä vakituisesti pyörivät näytelmät


Tuhkimo
Kuvaus: Pääseekö piiaksi joutunut ilkeän äitipuolen ja sisarpuolien orjuuttama Tuhkimo mukaan upeisiin linnanjuhliin, joissa olisi tarjolla vaikka mitä hienoa? Ja millainen soppa syntyykään Tuhkimon unohtuneesta lasikengästä?
Hinta: 7 penniä / lippu



Nalle Puh
Kuvaus: Puolenhehtaarinmetsässä on kova hätä, sillä möhköfantti on päässyt vapaalle jalalle ja kaikki metsän asukit ovat kauhuissaan. Kuinka Puh ja hänen ystävänsä selviytyvät tästä hirvityksestä?
Hinta: 7 penniä / lippu



Piparkakkupoika
Kuvaus: Ilkikurinen piparkakkupoika karkaa metsään ja kohtaa siellä jäniksen, karhun, puhuvan puun ja vielä lopuksi suden, joka lopulta pistelee koltiaisen poskeensa.
Hinta: 7 penniä / lippu


Varaa elokuva- tai teatterilippusi leffaherkkujen kera Vieraskirjassa!

---

Teatterin nimen on keksinyt Rasse, kiitos hänelle!