Kerhot

Kerhot tarjoavat monipuolista puuhaa hoitajalle ja tämän kissoille. Vuosien saatossa kerhotarjonta on laajentunut sen verran, että erilaista tekemistä riittää taatusti jokaisen kissan makuun! Kerhoissa käyminen ei ole pakollista, mutta aktiiviset kissat voivat liittyä vaikka kaikkiin kerhoihin niin halutessaan.



Kerhot kokoontuvat yleensä näytelmälavalla, josta on kuva ylempänä.

Tasoilla eteneminen, kerhomerkkien ansaitseminen ja kerhoetuudet

Kerhotasolta toiselle voi edetä kirjoittamalla kerhotarinoita kissasi ja sinun kerhopäivästä. Kun liityt kerhoon, olet tavallaan tasolla 0, eli et ole vielä saanut yhtäkään kerhotasomerkkiä. Kerhotarinoista saa yhtälailla pennejä kuin normaaleistakin hoitotarinoista, mutta tarpeiden kohotus kerhossa ei ole mahdollista. Sen sijaan jokaisen kerhotarinan jälkeen kissasi saa seuraavan tason kerhomerkin. Viimeiselle, eli viidennelle tasolle päästäkseen, tarvitsee hoitajan kirjoittaa kuitenkin kaksi kerhotarinaa, mutta muuten yksi kerhotarina per taso riittää. Kerhotasomerkit näyttävät tältä:

Taitotaso 1 
Taitotaso 2 
Taitotaso 3 
Taitotaso 4 
Taitotaso 5 

Kerhoetuudet
Jokaiseen kerhoon liittyy omanlaisiaan etuuksia, joista löytyy erillinen maininta kerhon kuvauksesta. Etuuksien kautta kissallasi on mahdollisuus lunastaa esimerkiksi alennuksia, pennejä tai ilmaisia tavaroita. Etuudet tulevat voimaan kolmannen kerhotasomerkin ansaitsemisen myötä. Jos sinulla on oikeus johonkin kerhoetuuteen, ilmoitathan siitä aina tarinan/ostoksen yhdeydessä, jotta ylläpito muistaa huomioida etusi.

Kerhot:

Ystäväkerho 

Kerhon nimestä voikin jo päätellä mikä on tämän kerhon tarkoitus. Nimittäin solmia ystävyyssuhteita toisten kissojen ja hoitajien kanssa! Tällainen tutustuminen tapahtuu erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien kautta, joita ystäväkerhossa järjestetään. Tapahtumat ovat sallittuja myös muille ei-kerhoon-kuuluville. Ystäväkerhossa puuhastellaan muutenkin vain yhdessä, leikitään, lauletaan, askarrellaan ja puuhataan kaikkea kivaa. Myös erilaiset retket kuuluvat ystäväkerhon toimintaan, mutta niistä ja muista tapahtumista informoidaan yleensä uutisten yhteydessä.

Liittyminen maksaa 7 penniä.

Ystäväkerholainen saa lähettää kirjeitä, kortteja ja lahjoja muille kissoille ilman postikuluja! Etuuksia saa, kun kissa on hankkinut vähintään kolme kerhomerkkiä tästä kerhosta.

Ystäväkerhon jäsenet:
Jorma, Kyo, Leppis, Mig Punkku, Mayu, Viiru, Pinja, Soa, Nipsu, Rosa, Murre, Chika, Ilma, Fiki, Tenma, Karri, Pipsa, Beatta, Source, Kaisla, Pop, Cara ja Ennustus (Adoption kissoja)
Gaku (Nooran kissa)
Xiwawa (simssiliinin kissa)

____________________________________________________________________

Luontokerho 

Luontokerhossa voi puuhastella kaikenlaista tietysti luontoon liittyvää. Kaikki metsäretket, partiotaitojen opettelu, lintubongaus, ötököiden tunnistus, kasvien ja puutarhanhoito, suunnistus ja sen sellainen kuuluu tämän kerhon toimintaan. Näitä kaikkia puuhia voit hyödyntää kirjoittaessasi kerhotarinaa kissastasi. Mitä monipuolisemmin tarinassa ollaan tekemisissä luonnon kanssa, sen parempi!

Liittyminen maksaa 7 penniä.

Luontokerholaisen liikkumistarve kohenee enemmän kuin muiden kerhojen jäsenillä. Luontokerholainen voi saada myös alennusta toisinaan marketin luontoaiheisista tuotteista. Etuuksia saa, kun kissa on hankkinut vähintään kolme kerhomerkkiä tästä kerhosta.


Luontokerhon jäsenet:
Viiru, Minsku, Mai, Pop, Tuike, Source, Onni, Lilo, Viivi ja Nipsu (Adoption kissoja)
Wiipeli (simssiliinin kissa)

____________________________________________________________________

Kulttuurikerho 

Kulttuurikerho on samalla erilaisiin kulttuureihin perehdyttävä ja sivistystä kasvattava kerho. Kulttuuriherholaiset oppivat siis sivistyksen ensiaskeleita, kuten käytöstapoja. Myös Mouruposken uutisten lukeminen voi olla kulttuurikerholaisesta mielenkiintoista. Koska taide, musiikki, arkkitehtuuri ja ruoka ovat sidoksissa kulttuureihin, tutustutaan niihin tarkoin myös tämän kerhon piireissä.

Liittyminen maksaa 7 penniä.

Kulttuurikerholainen saa huimia alennuksia etenkin matkatoimiston matkoista. Jokaisesta matkasta otetaan pois 50 penniä ja näin kulttuurikerholainen saa nauttia lomareissusta edullisemmin. Etuuksia saa, kun kissa on hankkinut vähintään kolme kerhomerkkiä tästä kerhosta.

Kulttuurikerhon jäsenet:
Muru, Takku, Hato, Mayu, Kawi, Minsku, Nipsu, Soa, Leeloo, Rosa, Salome, Viiru, Neko, Fiki, Pipsa, Karri, Caddie, Vili, Tico, Cho, Nemo, Hahtuva, Viivi, Elmo ja Molli (Adoption kissoja)

____________________________________________________________________

Näytelmäkerho 

Tämän kerhon parissa, jo arvatenkin, ollaan tekemisissä näytelmien ja näyttelemisen parissa. Näytelmäkerhossa suunnitellaan ensin esitettävä näytelmä ja sen jälkeen tietenkin harjoitellaan sitä. Lopuksi näytelmä päästään esittämään Teatteri Kissansilmään. Kissoilla, jotka haluavat osallistua näytelmäkerhoon, täytyy olla rohkeutta esiintyä ja ilmaista itseään. Nimittäin jokainen osallistuja joutuu esittämään edes jotain näytelmässä.

Liittyminen maksaa 7 penniä.

Näytelmäkerholaiset saavat siis esittää näytelmän teatterissa kaikille muille hoitajille ja kissoille ja saavat he samalla myös etuja teatterin tarjoamista elokuvista. Näytelmäkerholaisten esiintymistä ilmoitetaan aina erikseen blogissa ja kaikki pennit, joita näytelmän katsojilta on saatu, jaetaan kerholaisten kesken.

Näytelmäkerhon jäsenet:
Miiru, Minsku, Kiki, Nugetti, Unski, Cinna, Niilo, Puro, Hahtuva, Kaisla, Pipari, Shira, Yui ja Gravi (Adoption kissoja)
Aamu ja Vattu (Nooran kissoja)
Ruu (simssiliinin kissa)
Clarissa (Odessan kissa)

____________________________________________________________________

Urheilukerho 

Urheilukerho ei ole pelkille hikisille muskelikissoille, vaan tähän kerhoon mahtuu mukaan myös kaikki leikkimieliset tyttö- ja poikakissat! Urheilukerhossa harrastellaan erilaisia pelejä ja leikkejä liikuntamielessä. Osallistujat itse voivat myös päättää mitä milläkin kerhokerralla liikunnoidaan. Mouruposken hoitolasta löytyy välineet varmasti jos minkäkinlaiseen urheiluun!

Liittyminen maksaa 7 penniä.

Urheilukerhoon kuuluvilla jäsenillä on paremmat mahdollisuudet menestyä toisinaan järjestettävissä urheilukilpailussa tai pelimatseissa, joista informoidaan aina blogissa. Urheilukerhoon liittyminen siis kannattaa mikäli kissasi havittelee voittoa! Mitä enemmän kissallasi on urheilukerhomerkkejä, sitä parempi hänen kisamenestyksensä on.

Urheilukerhon jäsenet:
Vilperi, Mig, Nepsu, Neko, Nougat, Rousku, Molli, Felix, Nemo, Veikko ja Kiki (Adoption kissoja)

____________________________________________________________________

Musiikkikerho 

Musiikkikerhossa on mahdollista opetella soittamaan jotain tiettyä soitinta tai harjoittaa lauluääntään. Tämä kerho sopii niin aloittelijoille kuin ihan taitavillekin kissoille. Ainoana ehtona on, että kisun täytyy olla musikaalinen ja halukas puuhastelemaan sen parissa. Musiikkikerhossa on mahdollista perustaa myös bändi! Musiikkikerho tarjoaa musiikkityylejä ihan laidasta laitaan, joten jokaiselle löytyy aina varmasti jotakin.

Liittyminen maksaa 7 penniä.

Musiikkikerholaiset voivat pitää yhdessä konsertteja tai keikkoja, jos haluavat. Niistä voi pyydettäessä informoida blogissa ja kerätä näin katsojia musiikkitapahtumaan. Näin siis musiikkikerholaiset saavat mahdolliset lipputulot keskenään jaettaviksi. Etuuksia saa, kun kissa on hankkinut vähintään kolme kerhomerkkiä tästä kerhosta.

Musiikkikerhon jäsenet:
Quz ja Tulpe (simssiliinin kissoja)
Tiuku, Viivi, Veikko ja Onni (Adoption kissa)
Uni (Aurin kissa)

____________________________________________________________________

Keksijäkerho 

Keksijäkerhon ideana on nimensä mukaan toimia keksintöjen parissa. Kerhon tarkoituksena ei ole kuitenkaan luoda mitään uutta maailmaa mullistavaa tai keksiä hehkulamppua tai höyrykonetta uudestaan, vaan testata kaikkia pieniä luonnonihmeitä fysikaalisin ja myöskin kemiallisin kokein. Keksijäkerho tarjoaa siis päänvaivaa ja pohdiskelua siitä kiinnostuneille.

Liittyminen maksaa 7 penniä.

Keksijäkerhoon kuuluvat kissat ovat keskimäärin älykkäämpiä kuin kerhoon kuulumattomat. Siksi nämä kissat saavat extra-enemmän ikäpisteitä tarinoissaan ja vanhenevat nopeammin. Keksijäkerhoon kuuluvilla kisuilla on myös suuremmat mahdollisuudet elää vanhemmiksi kuin muut! Vai onko keksijäkerhon salaisella elämäneliksiiriohjeella sittenkin jotain tekemistä tämän asian kanssa? Etuuksia saa, kun kissa on hankkinut vähintään kolme kerhomerkkiä tästä kerhosta.

Keksijäkerhon jäsenet:
Miiru, Roope, Muru, Nipsu, Soa Pinda, Panu, Nepsu, Matias, Naomi, Hanski, Cap, Gallu, Nemo ja Mari (Adoption kissoja)
Rico ja Vattu (Nooran kissoja)
Vesa (simssiliinin kissa)

____________________________________________________________________

Seniorikerho 

Tämä kerho voidaan tuntea myös nimellä Marttakerho, mutta koska "Martta" viittaa vain tyttökissoihin, niin Seniorikerho on siinä mielessä parempi nimitys tälle kissavanhuksille tarkoitetulle kerholle. Seniorikerhossa kerhotoiminta on aika rauhallista ja letkeää. Yleensä kerhossa nukutaan päiväunia, tehdään rentoutusharjoituksia, keskustellaan kiinnostavista asioista ja omista elämänaikaisista kokemuksista, kerrotaan tarinoita tai vaikkapa täytetään ristisanatehtäviä!

Liittyminen maksaa 7 penniä 4 penniä.

Huomaathan siis, että Seniorikerho on tarkoitettu hoitolan vanhoille kissoille, joilla on ikäpisteitä vähintään 30. Seniorikerhosta ei varsinaisesti suoraan hyödy mitenkään, muuta kuin että näissä kerhotarinoissa saa kohottaa tarpeita, sillä seniorikissat tarvitsevat niin paljon hoivaa ja huomiota elämänsä loppupäässä. Etuuksia saa, kun kissa on hankkinut vähintään kolme kerhomerkkiä tästä kerhosta.

Seniorikerhon jäsenet:

---

____________________________________________________________________

Kokkikerho 

Kokkikerhossa kissat pääsevät näyttämään kokkaustaitojaan tai vasta opettelemaan niitä! Kokkikerho järjestetään tietenkin hoitolan keittiössä, vaikka ensin kokoonutaankin näytelmälavalle. Kokkikerhossa kokkauksia tehdään ihan alkupaloista jälkkäreihin. Yleensä pyritään tekemään sekä alkuruoka, pääruoka että jälkiruoka. Ja jos esimerkiksi aikaa jää ruoanlaiton välissä sapuskojen vaikkapa paistuessa uunissa, voidaan kokkikerholaisten kesken leikkiä jotakin ruoka-aiheista leikkiä.

Liittyminen maksaa 7 penniä.

Kokkikerhon etuihin kuuluu rahanarvoiset alennukset ja lisäedut, joita saat ostaessasi jotain Marketista. Alennus toimii niin, että jos ostat yli 30 pennillä ruokaa, saat siitä aina 10 penniä alennusta. Muistathan mainita alennusedusta ostostesi yhteydessä, ja huomioithan, että ostoksesi sisältävät ne ruoat yli 30 pennin edestä. Etuuksia saa, kun kissa on hankkinut vähintään kolme kerhomerkkiä tästä kerhosta.

Kokkikerhon jäsenet:
Kawi, Lutte, Punkku, Soa, Chika, Niko, Nugetti, Kiki, Sunny, Viivi ja Molli (Adoption kissoja)
Kinuski (Odessan kissa)

____________________________________________________________________

Uimakoulu 

Yleensähän on niin, että kissat eivät pidä lainkaan vedestä tai ylipäätään mistään märästä. Tämän uimakoulukerhon tarkoituksena onkin saada hoitajien kisulit totuttelemaan veteen ja jopa pulikoimaan ja uimaan siinä aivan vapaaehtoisesti ja mielellään! Tie uimataitoon käykin erilaisten vesileikkien ja hauskojen pelien kautta, joten jokainen kisu vain rohkeasti hoitajineen kokeilemaan! Uimakoulu järjestetään kesäisin joko Mouruposken hoitolan pihassa sijaitsevassa lammessa tai Naukukukkulan läheisessä suuressa järvessä. Talviaikaan uimakoulu kokoontuu kuitekin läheisessä kylpylässä.

Liittyminen maksaa 7 penniä.

Uimakoulukerholaiset eivät varsinaisesti saa mitään superetuuksia liittymisestään, mutta ainakaan he eivät saa yhtä helposti veteen tai ylipäätään muuhunkaan liittyviä fobioita, kuin muut kissat. Nimittäin uimakoulussa veteen tottuminen on jo sinällään niin rohkeata puuhaa, että samalla muutkin pelot karistuvat minimiin! Etuuksia saa, kun kissa on hankkinut vähintään kolme kerhomerkkiä tästä kerhosta.

Uimakoulun jäsenet:
Unski, Jorma, Lutte, Kyo, Leppis, Mayu, Panu, Mila, Rosa, Salome, Fiki, Pia ja Hanski (Adoption kissoja)
Mocca ja Gaku (Nooran kissoja)
Winnie (Odessan kissa)

____________________________________________________________________

Käsityökerho 

Käsityökerhossa tehdään jos minkälaisia käsitöitä! Vaikka hoitajille villasukkia ja kissoille käpäläsukkia, tai ihan mitä vain. Kerhossa on mahdollista käyttää myös ompelukonetta ja muita hiukan erikoisempia vempaimia. Ja jotta meno ei kävisi liiän tyttömäiseksi, on poikakissoille varattu puukäsityötarpeita miehisempiin puuhiin.

Liittyminen maksaa 7 penniä.

Käsityökerhossa kissojen (ja miksei hoitajienkin) sorminäppäryys kasvaa, joten mikä olisikaan parempi kuin päästä ammentamaan enemmänkin näitä taitoja. Siksi käsityökerholaiset saavat alennusta marketista kaikista askarteluun liittyvistä tavaroista, kuten kynistä, papereista, vihkoista ja sen sellaisista. Muistathan vain tämän kerhon jäsenenä mainita edustasi ostosten yhteydessä! (YP määrittää joka kerralla alennuksen määrän) Etuuksia saa, kun kissa on hankkinut vähintään kolme kerhomerkkiä tästä kerhosta.

Käsityökerhon jäsenet:
Leppis, Mayu, Pinda, Rosa, Tiuku, Niko, Miisu, Pia ja Pinja (Adoption kissoja)
Untuva (simssiliinin kissa)

____________________________________________________________________

Kalastuskerho 

Monien kissojen intohimona on kalaruoat ja nyt hoitajilla ja heidän kisuleillaan on mahdollisuus päästä harrastamaan kalastusta! Kerhossa tarjotaan erilaisia niksejä kalastuksen eri-osaalueilla, kuten perhokalastukseen ja talvella tietenkin pilkkimiseen liittyen. Aluksi kerholaiset tutustuvat ihan tavalliseen mato-ongintaan hoitolan pihassa olevan lammen äärellä. Myöhemmin sitten vaihdetaan suurempiin ympyröihin Naukukukkulan läheisyydessä sijaitsevalle järvelle tai Minimerenrannalle.

Liittyminen maksaa 7 penniä.

Kalastuskerhoon kuuluvat kissat saavat alennusta Marketista, kun ostavat kalatuotteita, eli kalaruokia! Muistathan vain kalakerholaisena huomauttaa ostosten yhteydessä alennuksesta, jonka ylläpito tapahtumakohtaisesti määrittää. Kalastuskerhoon kannattaa liittyä erityisesti, jos on myös uimakoulun jäsen. Etuuksia saa, kun kissa on hankkinut vähintään kolme kerhomerkkiä tästä kerhosta.

Kalastuskerhon jäsenet:
Nemo, Melodee (Adoption kissoja)
Tulpe ja Wiipeli (simssiliinin kissoja)
Noki (Odessan kissa)

____________________________________________________________________

Tanssikerho 

Tanssikerhoon saavat liittyä kaikki kissat, jotka ovat tanssista kiinnostuneet mutta tietysti myös ne, jotka haluaisivat tanssia vain huvin vuoksi. Tanssikerhossa opetellaan eri tanssityylejä, kuten balettia, hiphopia yms, mutta myös erilaisia tanssilajeja, kuten valssia. Lisäksi opetellaan, miten tulla paremmaksi tanssijaksi, ja jos haluaa, voi myös valita jonkun tietyn tanssin, jota haluaisi parantaa. Välillä tanssikerholaiset saavat näyttää omia esityksiä muille tanssikerhon jäsenille.

Liittyminen maksaa 7 penniä.

Yhdessä tanssikerholaiset voivat laatia tanssiohjelman, jonka he voivat esittää muille hoitolan väelle. (Tanssikerhon jäsenten pitää ilmoittaa tästä ensin YP:lle, joka lisää tapahtuman sitten blogiin). Ne pennit, jotka ansaitsee lipunmyynnistä, jaetaan Tanssikerhon jäsenille. Jos haluaa osallistua tanssiohjelmaan, pitää tietysti ensin harjoitella! Etuuksia saa, kun kissa on hankkinut vähintään kolme kerhomerkkiä tästä kerhosta.

Tanssikerhon jäsenet:
Peltsi, Soa, Nipsu, Chika, Pipsa, ja Mirri (Adoption kissoja)
Quz (simssiliinin kissa)

____________________________________________________________________

Kirjallisuuskerho 

Kirjallisuuskerhossa tutustutaan yleissivistävien kirjailijoiden klassikkoteoksiin ja uudempaankin tuotantoon. Kerholaiset sopivat keskenään mitä kirjoja luetaan, ja lukemisen jälkeen teoksista keskustellaan. Joskus luetaan näytelmiä tai kerhon jäsenet voivat mennä teatteriin seuraamaan näytelmiä ja kirjoittaa niistä arvosteluja. Kerhossa kirjoitetaan tarinoita, runoja ja novelleja joko perinteisesti kynän ja paperin avulla tai uutta teknologiaa hyödyntäen.

Liittyminen maksaa 7 penniä.

Kirjallisuuskerho kehittää kirjoitustaitoa, minkä vuoksi hoitotarinoita kirjoittaessa saa 10 ekstrapenniä joka tarinasta. Lisäksi teatterin näytelmälipuista saa neljä penniä alennusta, eli maksettavaa jää vain kolme penniä. Etuuksia saa, kun kissa on hankkinut vähintään kolme kerhomerkkiä tästä kerhosta.

Kirjallisuuskerhon jäsenet:
Kawai, Mila, Tiuku, Pipsa, Fiki, Rousku, Cho, Shira ja Murre (Adoption kissoja)
Stiina ja Untuva (simssiliinin kissoja)

____________________________________________________________________

Salapoliisikerho 

Salapoliisikerhossa opetellaan etsivän alkeita. Kerhon vetäjä on voinut kehitellä jotain ongelmia tai "rikoksia", joita kerholaiset ratkaisevat. Tehtäviä ratkaistessa turvaudutaan perinteisiin menetelmiin, eli suurennuslasin käyttöön ja omaan päättelykykyyn. Aluksi kerhossa opetetaan sormenjälkien tutkimista ja kehitetään hajuaistia ja myöhemmin ratkaistaan monimutkaisempia kokonaisuuksia taitojen kartuttua.

Liittyminen maksaa 7 penniä.

Salapoliisikerhossa kissat oppivat tarkkailemaan ympäristöä aivan uudella tavalla. He saavat kokemastaan enemmän irti kerhossa opittujen runsaiden aistihavaintojensa ja uteliaisuutensa vuoksi. Siksi kissojen kokemusmittari kasvaa suurempia määriä silloin kun siihen on aihetta. Etuuksia saa, kun kissa on hankkinut vähintään kolme kerhomerkkiä tästä kerhosta.

Salapoliisikerhon jäsenet:
Molly, Cessu, Tanu, Sisu, Veikko ja Sunny (Adoption kissoja)
Mustikka (Nooran kissa)
Tulpe (simssiliinin kissa)
Marja (Odessan kissa)

____________________________________________________________________

Kuvataidekerho

Kuvataidekerhossa tehdään erilaisia taideteoksia, ja siellä kokeillaan monille kerholaisille uusia tekniikoita. Perinteisen piirtämisen ja maalaamisen lisäksi kokeillaan esimerkiksi animointia, videopätkien tekoa, keramiikkaa, valokuvausta sekä kuvanmuokkausta tietokoneella tai mitä vaan! On mahdollista myös tehdä vierailuja taidenäyttelyihin tai muihin taidekohteisiin.

Liittyminen maksaa 7 penniä.

Kuvataidekerhon jäsenet saavat Marketin kynät ja erilaiset vihkoset puoleen hintaan! Ilmoitathan oston yhteydessä oikeudestasi alennukseen. Etuuksia saa, kun kissa on hankkinut vähintään kolme kerhomerkkiä tästä kerhosta.

Kuvataidekerhon jäsenet:
Mig, Minttu, Cessu, Neko, Hanski, Pipsa, Unski, Sweety, Onni, Namu ja Mimi (Adoption kissoja)
Quz, Ruu ja Untuva (simssiliinin kissoja)
Clarissa (Odessan kissa)

____________________________________________________________________

Elokuvakerho 

Tähän kerhoon kannattaa jokaisen elokuvista pitävän kissan liittyä! Kerhossa vieraillaan usein teatteri Kissansilmässä ja katsellaan porukalla elokuvia. Kerhon kautta tehdyt elokuvakäynnit ovat ilmaisia! Ihan jokaisella kerhokerralla ei kuitenkaan katsella pelkästään elokuvia, vaan kerholaiset voivat keskenään keskustella katselukokemuksistaan tai kirjoittaa elokuva-arvosteluja.

Liittyminen maksaa 7 penniä.

Elokuvakerholaiset saavat etuutena teatterin elokuvien lipuista neljän pennin alennuksen, eli maksettavaa jää vain kolme penniä. Etuuksia saa, kun kissa on hankkinut vähintään kolme kerhomerkkiä tästä kerhosta.

Elokuvakerhon jäsenet:
Sweety, Kaisla, Nala ja Viltsuli (Adoption kissoja)
Stiina (simssiliinin kissa)

____________________________________________________________________

Sirkuskerho 

Sirkuskerhossa kissat pääsevät opettelemaan erilaisia sirkustemppuja! Voit itse päättää, mihin taitoihin kissasi haluaa erikoistua. Taitavimmat voivat kokeilla trapetsitaiteilua tai yksipyöräisellä ajamista, kun taas notkeille kissoille sopii parhaiten akrobatia. Myös sirkuspellelle, jonglöörille tai taikurille löytyy käyttöä! Jos saadaan tarpeeksi iso sirkusryhmä kokoon, voivat kerholaiset järjestää vaikkapa teatterilla esityksiä.

Liittyminen maksaa 7 penniä.

Kuten jo kävi ilmi, voivat sirkuskerholaiset järjestää tapahtumia jossa he pääsevät esiintymään. Tapahtumista kertyneet lipputulot jaetaan kerhon jäsenten kesken! Ennen esityksiä kissojen täytyy kuitenkin harjoitella.

Sirkuskerhon jäsenet:
Sweety, Elmo ja Samo (Adoption kissa)
Mocca ja Nella (Nooran kissoja)
Winnie (Odessan kissa)
____________________________________________________________________

Värkkäilykerho 

Värkkäilykerho on jokaisen nikkarointia rakastavan kissan paikka! Kerhossa tehdään pieniä puutöitä ja perustyökalujen kuten sahan tai vasaran käyttö tulee tutuksi. Kerholaiset perehtyvät myös sähkölaitteiden toimintaan ja kokoamiseen sekä virtapiireihin.

Liittyminen maksaa 7 penniä.

Kerhossa kissasi oppii rakentelemaan kaikenlaista, ja saat joka kuukausi toivoa kaappiisi yhden esineen (esim. Marketista) ilmaiseksi jonka kissa on "itse tehnyt". Etuuksia saa, kun kissa on hankkinut vähintään kolme kerhomerkkiä tästä kerhosta.

Värkkäilykerhon jäsenet:
Ruu (simssiliinin kissa)
Tuhka ja Elmo (Adoption kissoja)
Uni (Aurin kissa)
Coco (Odessan kissa)

____________________________________________________________________

Pelikerho 

Tiedätkö sen tunteen kun haluaisit pelata jotain moninpeliä mutta kukaan ei halua pelikaveriksesi? Ei hätää, sillä pelikerho kokoaa yhteen erilaisista peleistä pitävät kissat! Pelikerhossa kissat pelaavat porukalla erilaisia lauta- konsoli- tai korttipelejä ja pitävät hauskaa yhdessä.

Liittyminen maksaa 7 penniä 4 penniä.

Yhdessä pelatessa ystävystyy helposti muihin, ja siksipä kirjoittaessasi pelikerhotarinan, lisätään kissasi kavereiksi kaikki tarinassa mainitut kerholaiset ilman erillisiä kaveripyyntöjä. Etuuksia saa, kun kissa on hankkinut vähintään kolme kerhomerkkiä tästä kerhosta.

Pelikerhon jäsenet:
Cara ja Selleri (Adoption kissoja)

____________________________________________________________________

Toimittajakerho 

Toimittajakerho pyörii lähes kokonaan Mouruposken lehden Mourusen ympärillä. Kerhossa kissat pääsevät tuottamaan sisältöä lehteen esimerkiksi artikkeleiden, kolumnien yms. laatimisen muodossa. Aktiivisimmat kissat voivat jopa saada oman vakituisen palstan lehteen!

Liittyminen maksaa 7 penniä.

Toimittajakerholaiset saavat kaikesta Mouruseen tekemästään sisällöstä palkkiot tuplattuna! Etuuksia saa, kun kissa on hankkinut vähintään kolme kerhomerkkiä tästä kerhosta.

Toimittajakerhon jäsenet:
Kinuski, Noki, Ava ja Marja (Odessan kissoja)
Vesa ja Xiwawa (simssiliinin kissoja)
Cap, Nala, Ennustus ja Gallu (Adoption kissoja)

____________________________________________________________________

Tukarikerho 

Tukarikerho kouluttaa kissastasi pätevän tukioppilaan, ja vuorovaikutustaitoja opittuaan kissa saa ryhtyä vakituiseksi tukioppilaaksi koulussa tai hän voi toimia avustajana kerhoissa tai tapahtumissa erilaisilla retkillä yms.

Liittyminen maksaa 7 penniä 4 penniä.

Tukarit saavat palkkioksi tilannekohtaisesti kouluplussaa, kerhomerkkejä tai pennejä. Etuuksia saa, kun kissa on hankkinut vähintään kolme kerhomerkkiä tästä kerhosta.

Tukarikerhon jäsenet:
Vesa (simssiliinin kissa)

____________________________________________________________________

Partio 

Partiossa kissasi oppii hyödyllisiä erä- ja selviytymistaitoja luonnossa liikkumiseen. Ihan kylmiltään ei lähdetä metsään eksymään, vaan aluksi harjoitellaan mm. solmujen tekemistä, kompassin käyttöä tai nuotion turvallista sytyttämistä. Kun perustaidot alkavat olla hallussa partiolaiset voivat lähteä muutaman päivän mittaisille vaellusretkille.

Liittyminen maksaa 7 penniä.

Oltuaan tarpeeksi kauan partion jäsenenä kukin partiolainen ansaitsee hienon kunniamerkin. Kunniamerkin saa, kun kissa on hankkinut vähintään kolme kerhomerkkiä tästä kerhosta.

Partion jäsenet:
Mustikka (Nooran kissa)
Sisu, Elmo ja Kaisla (Adoption kissa)
Ennustus (Adoption kissa)

____________________________________________________________________

Vauvaklubi

Seniorikerhon vastapainoksi nyt avataan nuoremmille kissoillekin oma kerho. Nimensä mukaisesti vauvaklubiin otetaan jäseneksi pieniä 0-5 ikäpisteen vanhoja kissanpentuja. Kerhossa hoitajat tai pentujen vanhemmat voivat hoivata yhdessä pienellä porukalla kerhoon liittyneitä pentuja. Sopivaa ohjelmaa on esimerkiksi päiväunet, siistiytymishetki, ruokinta yms. Pennuille voi myös opettaa kävelyä tai puhumista.

Liittyminen maksaa 7 penniä 4 penniä.

Vastasyntyneet pennut tarvitsevat paljon hoivaa, joten vauvaklubitarinoissa saa kohottaa tarpeita poikkeuksellisesti niin, että kun joku julkaisee tarinan vauvaklubista, kohoaa kaikilta kerhon jäseniltä samat tarpeet. Tämän kerhon kautta uudet pennut saavatkin tarpeet kasvamaan nopeammin. Etu ei ole riippuvainen kerhomerkkien määrästä.

Vauvaklubin jäsenet:

---

____________________________________________________________________

Maagikkokerho  

Muista kerhoista poiketen Odessan kissa Kíŋüškí ylläpitää tätä mystistä kerhoa, jonka kokoontumiset järjestetään kissojen salaisessa luolastossa. Kerhossa tehdään Kíŋüškín johdolla kaikkea maagista, taianomaista ja mystistä puuhaa! Voit halutessasi ostaa Kíŋüškín ylläpitämästä maagikkokojusta tavaroita, joita kissasi voi kerhossa opetella käyttämään (kojun tavaroita saa myös lainaksi kerhon ajaksi jos ei ole varaa ostaa omaksi).

Liittyminen maksaa 7 penniä.

Maagikkokerhon jäsenet saavat ostaa simssiliinin Ennustuskojun taikajuomia puoleen hintaan! Etuuksia saa, kun kissa on hankkinut vähintään kolme kerhomerkkiä tästä kerhosta.

Maagikkokerhon jäsenet:
Elmo ja Veikko (Adoption kissoja)
Xiwawa ja Wiipeli (simssiliinin kissoja)
Winnie (Odessan kissa)

____________________________________________________________________

Ratsastuskerho 

Tämä kerho on jokaisen hevosintoilijan ykkösvalinta! Kerhossa kissasi pääsee tekemään tuttavuutta hevosten kanssa huolehtimalla niiden tarpeista - tallitöitä unohtamatta. Rohkeimmat voivat jopa nousta ratsaille, ja ratsastustaitojen kehittyessä kissasi voi vaikka alkaa harjoitella estehyppyä tai käydä maastoratsastusretkillä.

Liittyminen maksaa 7 penniä 4 penniä.

Opittuaan tarpeeksi hevosten hoitamisesta kissallasi on mahdollisuus ottaa itselleen oma hoitoheppa! Etuuksia saa, kun kissa on hankkinut vähintään kolme kerhomerkkiä tästä kerhosta.

Ratsastuskerhon jäsenet:
Kettu (Adoption kissa)


Ilmoita kerhoihin liittymisestä Vieraskirjassa!


Kerhojen pohjalta järjestettävät tapahtumat

Joihinkin kerhoihin sisältyy mahdollisuus erilaisten tapahtumien järjestämiseen, esimerkiksi:
Näytelmäkerho -> näytelmä
Musiikkikerho -> konsertti
Sirkuskerho -> sirkusesitys
Tanssikerho -> tanssiesitys
Kuvataidekerho -> taidenäyttely
jne.

Ennen varsinaisen tapahtumaan järjestämistä kissojen täytyy kuitenkin harjoitella! Olisi suotavaa, että ainakin tapahtuman järjestävällä kissalla olisi vähintään kolme kerhomerkkiä koossa. Tapahtuman tulot/kulut jaetaan kaikkien osallistuvien kerholaisten kesken (ei koske adoption kissoja).

Joskus yksittäisen kerhon jäseniä saatetaan pyytää myös avuksi muihin tapahtumiin; esimerkiksi kokkikerholaiset värvätään ruuanlaittajiksi, tukarikerholaisia pyydetään valvojiksi tai partiolaiset lähtevät oppaaksi metsäretkelle yms.

Kerhotapahtuman järjestäminen
Mikäli olet kiinnostunut järjestämään tapahtuman jonkin kerhon pohjalta, ole ensiksi yhteydessä muiden kerhon jäsenten hoitajiin esimerkiksi chatin/foorumin välityksellä suunnitellaksenne yhdessä tapahtumaa. Tämän jälkeen kukin kirjoittaa tahollaan 1-2 kerhotarinaa, jossa tapahtumaan valmistaudutaan (esityksen harjoittelua yms.) Kun tapahtuman järjestämisen aika koittaa, täytä tämän sivun lopussa oleva kaavake, minkä jälkeen ylläpitäjä informoi tapahtumasta blogissa.