Matkatoimisto

Tekeekö kissasi ja sinun mieli vähän uusiin maisemiin vaikkapa ulkomaille? Ja haluatte samalla kohottaa kisusi kokemusmittaria? Matkatoimisto on juuri oikea paikka siihen. Täältä voit nimittäin varata itsellesi ja hoidokillesi sopivan matkakohteen, jossa vietätte varmasti oikein mukavan lomaviikon!



Matkan varaaminen ja matkalla oleminen

 Ensin valitset alla olevista vaihtoehdoista miellyttävimmän.
 Sitten tarkistat sen hinnan ja muut tiedot.
 Kirjaat valintasi Vieraskirjaan ja laitat mukaan tarvittavat tiedot.
 Kun olet varannut matkan saat lipun kaappiisi! 
 Tämän jälkeen voit alkaa kirjoittaa matkatarinaan sinun ja kisusi reissusta.
 Julkaistuasi matkatarinan saat siitä normaalia enemmän pennejä sekä lomakohteeseen liittyvän matkamuiston hoitajakaappiisi.

Ennen matkalle lähtöä kannattaa kyllä rokottaa kisusi Eläinlääkärissä.

Voit myös lähettää matkaltasi kortin jollekin toiselle hoitolan hoitajalle Postikonttorin kautta!


Matkavaihtoehdot 



Venetsia
Kuvaus: Kissasi ja sinä voitte reissata ympäri Venetsiaa kaupunkien sulavia vesireittejä pitkin gondolin kyyditseminä. Venetsian katukahvilat, vanhat nähtävyydet, teatterit ja balettiesitykset lumoavat katsojansa täysin!
Hinta: 120 penniä
Matkamuisto:  tuuliviiri




Intia
Kuvaus: Hempeän ja eksoottisen intialaisen kulttuurin täyteisessä hotellissa sinä ja hoidokkikissasi voitte nauttia jos minkäkinlaisista huvituksista. Makeat ruoat, napatanssijat ja opastettu sukellusretki delfiinien kanssa ovat elämyksistä riemukkaimpia!
Hinta: 130 penniä
Matkamuisto:  kristallipallo




Alpit
Kuvaus: Suloisen lämpimässä hotellituvassa ei sinun ja kisusi tarvitse palella. Ulkoilma on täysi vastakohta tälle ja se tarjoaakin elämyksellisiä maastohiihtoretkiä, laskettelumahdollisuuksia ja muuta talvipuuhaa, kuten moottorikelkka-ajeluja!
Hinta: 90 penniä
Matkamuisto:  sukset




Meksiko
Kuvaus: Meksikon matkaan sisältyy junamatkoja ympäri kauniin maan ja myöskin vuoristoreittejä pitkin. Meksikossa on mahdollista ottaa esimerkiksi hattutanssitunteja ja käydä katsomassa härkätaisteluja.
Hinta: 110 penniä
Matkamuisto:  minipinjata




Kiina
Kuvaus: Kauniissa kiinalaisessa hotellissa voit herkutella eksoottisilla ruuilla ja rentoutua upeassa ympäristössä. Voit myös lähteä kissasi kanssa opastetulle kierrokselle bambumetsään ja tavata pandakarhuja.
Hinta: 120 penniä
Matkamuisto: kiinalainen minilohikäärme




Arabia
Kuvaus: Kuumilla hiekkadyyneillä autiomaassa sijaitseva lomahotelli tarjoaa mahtavia kokemuksia kaikenikäisille. Arabiassa on mahdollista päästä ratsastamaan kamelilla, lähteä karavaanikiertueelle ja vierailla virkistävällä keitaalla uiden ja lekotellen.
Hinta: 110 penniä
Matkamuisto:  pikkukaktus




New York
Kuvaus: Vauhdikkaassa ja tapahtumarikkaassa kaupungissa ei hupi lopu kesken. Sinulla ja kissallasi on paljon erilaisia vaihtoehtoja tekemisen suhteen, mutta matkaan sisältyy mm. Vapaudenpatsaalla vierailu!
Hinta: 100 penniä
Matkamuisto:  digitaalikello




Kreikka
Kuvaus: Muinaisen Kreikan historialliset nähtävyydet vetävät puoleensa paljon turisteja ja sinä voit olla kisusi kanssa yksi heistä! Kaunis Välimeren ilmasto ja kasvisto lumoavat matkailijat hotellien puutarhoissa täysin.
Hinta: 90 penniä
Matkamuisto:  Välimeren rannan rapu




Ranska
Kuvaus: Ranskassa on mahdollista päästä vierailemaan tietenkin Eiffel-tornissa ja Disneylandissa. Myös muut nähtävyydet kannattaa sinun ja kissasi katsastaa. Erilaisilla patongeilla herkuttelu ja paikalliseen maalaustaiteeseen tutustuminen on ehdoton juttu Ranskan matkalla!
Hinta: 90 penniä
Matkamuisto: eväskori patongilla ja muilla herkuilla




Amatzon
Kuvaus: Sademetsän keskellä sijaitsevassa viidakkohotellissa kaikenlaiset yllätykset ovat mahdollisia! Varaudu siis itikoilta ja muilta inhottavilta pörriäisiltä. Amatzonissa on mahdollista päästä myös viidakkokiertueelle.
Hinta: 120 penniä
Matkamuisto:  hedelmäkori




Havaiji
Kuvaus: Kauniilla ja lämpimällä Havaiji-saarella sijaitsevat bambumajamökki-hotellit ovat oikeita rentoutumisen tyyssijoita! Hoitajat ja kissat voivat ottaa loman tosissaan kelluskelemalla joko meressä tai uima-altaissa tai vaikkapa ottamalla hierontoja paikalliseen tapaan!
Hinta: 110 penniä
Matkamuisto:  hedelmäcoctail




Egypti
Kuvaus: Keskellä aavikkoa on olemassa pieni, mutta mukava ja rauhallinen hotelli. Hotellin lähistössä sijaitsevat isot pyramiidit, keidas, kameleita ja muuta aavikkomaisemaan liittyvää. Saat tuntea millaista on ratsastaa kamelilla tai mennä pyramiidien sisälle tutkimaan salaisia kammioita. Käärmeitä ja skorpioneja kannattaa kuitenkin varoa!
Hinta: 120 penniä
Matkamuisto:  lelukäärme




Lappi
Kuvaus: Suomen Lappi on ihastuttava kohde vuoden ympäri! Rauha ja luonnon kauneus maisemineen ja eläimineen ovat läsnä koko loman ajan. Talvella on oiva tilaisuus lasketella tai tavata Joulupukki, ja kesäisin puolestaan voit kokea yöttömän yön ihmeen. Lapissa voit myös käydä poro- ja huskyajelulla sekä vierailla näiden tarhoilla!
Hinta: 50 penniä
Matkamuisto:  porolelu




Englanti
Kuvaus: Englannissa sinä ja kissasi vietätte vauhdikkaan kaupunkiloman, jonka aikana tutuksi tulevat niin kerrosbussit kuin Big Ben. Voit käydä ihailemassa kuningattaren linnaa tai ihan vain hemmotella makunystyröitä englantilaisella aamiaisella!
Hinta: 90 penniä
Matkamuisto:  muovinen jäljennös kuningattaren kruunusta




Ruotsi
Kuvaus: Ruotsiin pääsee kätevästi laivalla tai lentäen. Länsinaapurimme on loistava kaupunkiloman kohde. Siellä voi shoppailla ja ihastella kauniita merimaisemia. Vauhdin ystäville Gröna Lund on loisto valinta, historioitsijoille sopii käynti keskiaikaisessa Gamla Stadissa, ja Peppi Pitkätossun faneille löytyy varmasti jotakin aiheeseen liittyvää!
Hinta: 60 penniä
Matkamuisto:  lammaspehmo Ruotsin värein




Preeria
Kuvaus: Kiinnostaako sinua ja kissaasi lähteä katsastamaan Pohjois-Amerikan preerian aroalueita? Lähde ratsastusretkelle tai patikoimaan ja pidä samalla silmällä paikallisia eläimiä, kuten heinää laiduntavia biisonilaumoja tai kojootteja. Majoitus hoidetaan vuokrattavissa hirsimökeissä.
Hinta: 70 penniä
Matkamuisto:  purkitettu tähdenlento




Kioto
Kuvaus: Kiotoa voi kutsua Japanin kulttuurin keskukseksi, sillä täällä pääsee kokemaan kuvankauniit kirsikkapuut, perehtymään tunnettuun geisha-kulttuuriin ja rauhoittumaan zen-kivipuutarhoissa. Alueen uskonnot budhalaisuus ja šintolaisuus käyvät ilmi lukuisista komeista temppelirakennelmista.
Hinta: 110 penniä
Matkamuisto:   sushitarjotin




Australia
Kuvaus: Viihtyisä rantahotelli sijaitsee aivan tunnetun Bondi Beachin tuntumassa, joten pitkästä lentomatkasta toivottuasi voit nappata surffilaudan kainaloon ja syöksyä siniseen veteen! Rannataloman lisäksi pääset myös tutustumaan Australian luontoon ja eksoottisiin eläimiin, kuten kenguruihin ja koaloihin.
Hinta: 140 penniä
Matkamuisto:surffilauta




Etelänapa
Kuvaus: Nyt sinulla ja kissallasi on mahdollisuus päästä vierailemaan maapallon eteläisimmässä kolkassa keskellä Etelämantereen jäätasankoa! Etelänavalla ei ole kovin laajasti nähtävyyksiä turisteille, vaan tämä matka soveltuu enemmänkin extremejä kokemuksia haaliville lomailijoille, jotka eivät karta kylmiä pakkasia.
Hinta: 110 penniä
Matkamuisto: Jäinen tiara 




Välimeren pohja

Kuvaus: Miltä kuulostaisi sukellusmatka valtameren syvyyksiin? Euroopan, Afrikan ja Aasian piirittämä Välimeri tarjoaa taianomaisen lomakokemuksen kauniiden korallien keskellä. Matka taitetaan sukellusveneellä, ja perillä kissasi pääsee vierailemaan vedenalaisessa kaupungissa, joka sijaitsee suuren kuplan sisällä, eli siellä pystyy hengittämään samalla tavalla kuin maan päällä. Lisäksi tämän lomamatkan etuihin kuuluvat kaikki mahdolliset veteen liittyvät aktiviteetit!
Hinta: 150 penniä
Matkamuisto:  Helmisimpukka 



Avaruusmatka
Kuvaus: Kuka sanoo että lomareissujen pitäisi rajoittua vain yhdelle planeetalle?! Avaruusmatkalle lähtiessä kissasi voi valita kohteekseen minkä tahansa aurinkokuntamme planeetan. Voit esimerkiksi käydä tapaamassa Mourun aiemmasta vaihtaritapahtumasta tuttuja alienkissoja heidän kotiplaneetoillaan tai sitten keksiä itse millaisia olentoja avaruudessa asustaa. Matkustus tapahtuu avaruusraketilla, joten matkustuskulut ovat hieman kalliimmat muihin lomakohteisiin verratessa.
Hinta: 300 penniä
Matkamuisto:  Alienkissanpentu
(Saat siis adoptoida itsellesi ulkoavaruudesta vihreän alienvauvan! Pennut eivät ole sukua Hipsulille tai tämän jälkeläisille.)

Varaa jo oma matkasi täällä!