Mourunen 14


Sisällys

1. Tervehdys
2. Testeri: Imuri VS Rikkalapio + harja
3. Uutta: Kolme uutta kerhoa
4. Aamun sää #3
5. Haastattelu: Millainen pennien käyttäjä olet?
6. Sesonkisähläilyt: Ystävänpäivän yöbileet
7. Esittelyssä: Kitten Academy
8. Horoskoopit
9. Ruun ruoka-arvostelut
10. Hauskaa
11. Hoitajien luovuuden purkauksia
12. Lopetus





____________________________________________________________________

1. Tervehdys

Hei! 

Huvittaa kun viimeksi ihailimme Mourusen kahden kuukauden päivitystahtia, ja nyt lehden valmistelussa meni vuosi (ei sekään tosin ole pisin päivitysväli mitä lehden historiassa on nähty...) Suuret kiitokset kaikille lehden tekoon osallistuneille hoitajille, teidän panokselle ( ja ylläpitäjän patistelu) oikeasti edistää lehden julkaisutahtia!

Tiedättekö kuinka kissat tuntuvat hakeutuvan torkuille lämpimiin paikkoihin, kuten ikkunasta tulevaan aurinkoläikkään? Olen itsekin alkanut nyt viime aikoina harrastaa tätä, ja tälläkin hetkellä näpyttelen tätä tervehdyskirjoitusta auringon lämmittäessä mukavasti selkää. Suosittelen kaikille vilukissoille!

Mukavia lukuhetkiä ja aurinkoisia kevätpäiviä kaikille!

-Kasa, lehden päätoimittaja

____________________________________________________________________

2. Testeri: Imuri VS Rikkalapio + harja

Testerissä Mouruposken kissat testailevat Marketin tuotteita ja kertovat niistä mielipiteensä. Tänään testikissoina toimivat Hemulin ja Odessan kissat Pipari ja Winnie!

 <- Pipari || Winnie -> 

Tällä kertaa testerikissat päätyvät siivouspuuhiin. Sujuvatko hommat paremmin imurin avustuksella vai perinteisemmin harjaa ja rikkalapiota hyödyntäen?

 <- Imuri (15 penniä) || Rikkalapio + Leveä harja (yht. 9 penniä)  ->  

1. Tarkastele aluksi testattavia siivousvälineitä ja tee havaintoja näkemäsi perusteella.
 Imuri on kivan punainen, ja näyttää herkulliselta! Saako sen syödä?
 No ei höpsö, sillä siivotaan.
 Toi harja näyttää kivalta ja pehmeeltä, ja tolla toisella voi varmaan leikkiä hiekkaleikkejä! Se on tosin vähän tylsän harmaa...
 Niilläkin kuuluu vain siivota…
 Imuri näytti oudolta. Kuin norsulta jonka keho oli klontti, ja se oli punainen. Se oli myös tosi iso, joten päättelin heti että minulle myös ehkä vaikeakäyttöinen, kuten myös toisien siivousvälineiden harja. Rikkalapion ja harjan yhteissetti näytti sellaiselta, josta voisi rakentaa katapultin, voisinkohan...

2. Edessäsi on kaksi roskakasaa, joista toinen tulee siivota imurilla ja toinen rikkalapiota ja harjaa hyödyntäen. Kuvaile työvaiheitasi.
 Imuri: Öööö. Miten tän letkun saa täst irti, ois paljon helpompaa laittaa noi roskat tänne jos tässä ei ois tätä? Hemuli auta mua!
 Sitä ei kuulu irrottaa…
 Miten mä sit saan noi roskat tänne? Hmm… Ehkä täst punasest napist tapahtuu jotain! *Painaa nappia.* Nyt tää hurisee tosi kovaa! Uuuu! Tää imee kaikenlaista! Mut Onkohan noi roskat vähän liian isoja tälle? Kokeillaan! *osoittaa suuttimen roskiin päin* Miksei tää mahu tänne? *työntää banaaninkuorta sisään*
 Ei, ei ei! Imuri on tarkoitettu pölyjen putsaamiseen, ei roskien.
 Ai okei… No sit tää ei varmaa ihan toimi. *sammuttaa imurin* No mä taidan sit vaan kerätä ne silleen et mä istun imurin päällä! Hemuli työnnä sitä eteenpäin! *Pistää imurin uudestaan päälle.*
 *työntelee imuria edestakaisin roskakasassa*
 Jehhei, tää on kivaa!
 Rikkalapio + leveä harja: Mitä jos minä hoidan tämän tällä kertaa? *siivoaa kasan*
 *häiritsee leikkimällä harjalla*
 Aloitin imurilla. Ihmettelin heti koko monimutkaista laitetta, mutta sitten tajusin, että imuri pitäisi laittaa päälle napista, jossa luki ”laita päälle tästä”. Hyppäsin napin päälle, josta imuri lähtisi käyntiin, muttei se lähtenyt, vaikka kuinka pompin, joten joku Mourusen lehden tekijä tuli auttamaan mua. Lehden tekijä kertoi että imuri ei ollut seinässä, jota en tajunnut. Sitten lehden tekijä vetäisi imurin sisältä käärmeen! Ja jatkoi vetämistä! Se oli tosi pitkä käärme! Sitten lehden tekijä törkkäsi käärmeen pään seinässä olevaan reikään. Kun imuri oli päällä, siitä kuului hirveä meteli, ja se vain lähti koko ajan ihan eri tuuntaan kun käskin!
Rikkalapio ja harja olivat seuraavaksi. En ensin tajunnut mitä niillä piti tehdä, hakkasin vain niitä yhteen, jolloin harja meni katki. Kysyin Mourusen lehden tekijältä: ”Miks tää meni katki?! Näillähän piti tehä näin!” Se Mourusen joku lehdentekijä yritti selittää mulle jotain, mutta sitten se sano ettei se saa antaa lisää apuvinkkejä välineiden käyttöön. Nosti harjan ensimmäisenä varovaisesti sitä tasapainotellen pystyyn, ja laitoin rikkalapion roskan eteen. Harjalla joutui harjata miljoona kertaa, ennen kun kaikki roska lähti, sillä aina jäi jotain pientä rikkalapion ihan eteen! Se oli ärsyttävää.

3. Kerro testeissä ilmennee plussat ja miinukset.
 Imuri: No plussaa oli se, että siivotessa oli väkisinkin hauskaa, mut sit miinuksena ehkä se ettei sillä voi imasta kaikkia huoneen romuja! Se ois hauskaa!” Rikkalapio + leveä harja: Plussaa siitä että sillä harjalla oli tosi kiva leikkiä, ja siitä että sillä pystyy siivoamaan isojakin juttuja, ja miinuksia siitä että se oli niin tylsän värinen.
 Rikkalapio oli ainoosta työvälineistä minun tassuuni edes jotenkin sopiva. Harja meinasi kaatua monta kertaa päähäni, koska se oli niin pitkä, ja sitä piti tasapainoitella, mutta imuri, se oli kuin villipeto! Se lähti käsistä jatkuvasti!


4. Kumman siivousvälineen käyttö oli sinulle mieluisampaa?
 Tykkäsin molemmista, mutta siivoominen on tylsää!
 Ehkä kuitenkin rikkalapio ja harja, koska niistä ei kuulu niin kamalaa meteliä... Lisäksi ne on helpompi käyttöiset, kuin jättikokoinen imuri, vaikka aikaa menikin enemmän. Mutta toisaalta, imurikin oli loppuen lopuksi hauska! Villipeto, joka pitää kesyttää! Valitsen kuitenkin ehkä imurin, sen kanssa ei tule tylsää!


5. Mitä mieltä olet tuotteiden hinnoista (imuri 15 penniä ja rikkalapio + harja 9 penniä)?
 No toi imurin hinta on ihan ymmärrettävä ku se on niin iso, ja sit noi lapiot ja harjatki on ihan hyviä, mut mun mielestä ne vois olla vaan yks tuote.
 Imuri on vähän kallis, mutta voisin kyllä maksaa sen verran, että siivouksesta tulisi hauskaa, ja nopeampaa! Siis nopeampaa sen jälkeen kun on kesyttänyt villipetoimurin...


6. Suosittelisitko näitä siivousvälineitä kavereillesi?
 Varmaan, mutta mä kertoisin kans ettei kannata suostua siivoomaan mitään!
 Joo! Imuria suosittelisin äitille, koska se ei ikinä jaksa siivota, niin sitten se vois ratsastaa villipetotiikeripantteripuumaleijonadinosaurusimurilla, ja sit samal se siivois! OMG KUINKA KÄTEVÄÄ! Ja rikkalapioa ja harjaa voisin suositella Clarissalle ja Avalle koska ne on tylsiä tyyppejä ja ne just tollaset aina valitsis. Sitten imuria en voisi suositella Piparille, koska se tappais ittensä sen kaa, hei hetkonen, eikai VAAN Pipari ole toinen testereistä?!....

Kiitos vastauksista! Kuten vastauksista kävi ilmi voi siivoamisesta tehdä mieluisampaa erilaisten leikkien merkeissä, mutta ehkä tärkein oppimamme asia on ettei kissoja kannata päästää siivoamaan ilman valvontaa...
____________________________________________________________________

3. Uutta: Kolme uutta kerhoa

Mouruposken kerhotoimintaa laajennetaan kolmen uuden kerhon voimin. Lue tästä kuvaukset uusista kerhoita ja liitä kisusi mukaan! Viisi ensimmäistä ilmoittautujaa pääsevät kerhoon halvemmalla 4 pennin osallistumismaksulla, eli kannattaa olla nopea!

Maagikkokerho 

Ihastuin totaalisesti Talvitorilla olleeseen Kinuskin maagikkokojuun, joten kysäisin josko tämä maaginen kisu haluaisi vetää omaa kerhoa, ja näin Kinuskin maagikkojutut saatiin pysyväksi osaksi Mouruposkea! Maagikkokoulutuksessa olevat kissat on lisätty automaattisesti kerhon jäsenlistalle. Kerhossa tehdään Kíŋüškín johdolla kaikkea maagista, taianomaista ja mystistä puuhaa!

Ratsastuskerho  

Kerhossa kissat pääsevät tekemään tuttavuutta hevosiin, ja rohkeimmat voivat nousta ratsaille. Myöhemmin kissasi voi jopa saada oman hoitohevosen!

Vauvaklubi

Seniorikerhon vastapainoksi nyt avataan nuoremmille kissoillekin oma kerho. Nimensä mukaisesti vauvaklubiin otetaan jäseneksi pieniä 0-5 ikäpisteen vanhoja kissanpentuja, joita hoitajat tai pentujen vanhemmat voivat yhdessä hoitaa.

Tarkista kokonaiset kuvaukset ja tiedot kerhojen tarjoamista etuuksista Kerhot-osiosta!

____________________________________________________________________

4. Aamun sää #3 

Palstaa ylläpitävät Odessan kissat Marja ja Ava, ja myös Nooran kissa Aamu vierailee paikalla. Tällä kertaa säästudiolla käväisee pari muutakin yllätysvierasta!

      Ava Marja Aamu
  
 ”Teeeervetuloa Aamun säähän!”
 ”Seuraavien viikkojen sää, näyttää hyvin erikoiselta!” toteaa tutkien papereitaan.
  ”Niinpä näyttääkin!” huomaa myös.
 ”No mutta, aloitetaanpa siis sään kerronta!”
 ”Ensimmäisellä viikolla, aamuisin..”
  Keskeyttää: ”Hehe, niinkun Aamu, niin sitten on Aamuisin, hehe”
 ”Jatketaan” kuiskaa.
 ”Eli siis ensimmäisellä viikolla aamuisin...”
 Keskeyttää: ”Pitikö mun tulla nyt?”
 ”Kohta” kuiskaa.
 ”Eli siis ensinnäisellä viikolla aamuisin, aikooko joku vielä keskeyttää?”
  ”Eip”
 *lyö tassulla otsaansa*
 ”Ensimmäisellä viikolla aamuisin on hieman pakkasta, mutta päiväksi voi lämmetä jopa + asteille, viikolla on suurimmaksi osaksi poutaa, mutta loppuviikosta sataa isoja rakeita.”
 ”Seuraavalle viikolle taas pakastuu myös päiviksi hieman, ja yöllä voi olla vielä -10nkin, ja sataa sekä lunta että räntää, sekä alkuviikolla vielä viime viikon isoja rakeita. Rakeita sataa yhteensä 3-päivää, joten suosittelen varautumaan vahvalla sateenvarjolla.”
  ”Mutta kolmannella viikolla, tästä säätiedotuksesta eteenpäin, alkaa viimein Mouruposkessakin kevät pilkistellä, ja lumiakin sulaa. Muuttolintuja voi nähdä palaamassa kolmannella viikolla, suurissakin määrin. Lämpöä voi tulla jopa +10 astetta päivällä, ja aurinko paistaa.”
 ”Huhhuh, nyt oli kyllä viikottain vaihteleva sää! Ja jopa isoja rakeita, ja suurin joukoin muuttolintuja palaa! Säävaroitukset tulevat kertomaan pentuni Nella ja Noki! Tervetuloa!
 ”Kiitos! Aloittaisin säävaroitukset ensimmäisestä viikosta. Ensimmäisellä viikolla isojen rakeiden satamiseen varautuisin joko puisella, tai hyvin vahvalla sateenvarjolla, jotta pääsee liikkumaan Mouruposken ulkopuolellekkin. Tosin suosittelen pysymään sisällä suurimman osan sateen ajasta, ja menemään ulos vasta sateen loputtua, tutkimaan rakeita, jotka voivat olla nyrkkinikin kokoisia.”
 *näyttää nyrkkiään*
  ”Kiitos Noki, seuraavan viikon varoitukset kertoo Nella.”
 ”Säävaroituksia toiselle viikolle on liukkaat tiet ja jalkakäytävät, sekä paikoittain pistävä tuuli, ja huono ajokeli. En siis suosittele lähtemään autoreissuille.”
 ”Kiitos Nella. Viimeisen viikon säävaroitukset ja ilmoitukset kertoo oma Aamumme.”
 ”Kiitos Ava, elikkä, viimeisellä viikolla ei säävaroituksia löydy. Ilmoituksia tosin löytyy. Kuten aiemmin mainittu, muuttolintuja palaa suurin joukoin takaisin. Karhutkin heräilevät talviunilta otolliseen aikaan. Suosittelen lähtemään ulos viikon kauniiden säiden aikana, mutta pysymään poissa karhujen alueilta.”
  ”Kiitos vierailusta Noki ja Nella, tämä oli:”
 ”Aamun sää!”
____________________________________________________________________

5. Haastattelu: Millainen pennien käyttäjä olet?

Tällä kertaa kyselemme mouruposkilaisten näkemyksiä rahankäytöstä, ja haastattelukysymyksiin antoivat mielipiteensä Melodee, Pipari, (mammonahimoinen) Kinuski ja Tyrsky. Porukan suhtautuminen penneihin vaihteli aika paljon, ja tämän kyselyn perusteella hoitolasta löytyy niin säästeliäitä shoppailijoita kuin heräteostosten uhreja. Lue tarkemmat vastaukset haastattelusta!


Vasemmalta alkaen: Melodee, Pipari & Kinuski


 Milloin sinä (tai hoitajasi) kävit viimeksi ostoksilla? Mitä kauppareissulta tarttui mukaan?
 Me käytiin eilen kaupassa, ja me ostetii paljon kaikkee! Mä sain paljon koulukamoja, ja uuden siistin telkkarin!
 Kävin kaupassa vähän aikaa sitten, ostin sipsejä ja kookoksia Ennustuksen Kamu-kamulemmikille. 
 Varmaan markkinoilla, ehkä, ja sieltä tarttui mukaan paljon, liiankin paljon, mutta herkut ovat hyviä, mutta muuta kamaa liian paljon, mutta muut kamat ovat kivoja, mutta pennit myös! Apua!
 Kävin itsekseni marketissa about viikko sitten. Mukaani tarttui pari leipää ja vesimeloni perus ruoaksi. Sitten vielä ostin Namulle herkullisen sinisen kermatäytteisen houkutuksen ja kouluun hienon tassuvihkon.

 Oletko heräteostosten uhri vai ostatko vain sen mitä tarvitset?
 Todellakin ostan vain mitä tarvitsen. 
 No ehkä me välillä ostetaan jotain turhia juttuja, koska ne näyttää niin siisteiltä, mut ainakin me yritetään!
 Yleensä kyllä osteskelen mitä sattuu aivan päättömästi, mutta Mouruposkessa on hieman tullut katsottua omien pennien määrää.
 Öm, siitä ei puhuta... (todellakin olen heräteostosten uhri! Jos nään jotain kivaa, ostan sen, paisti, penniiiiiiit! Siinä menettää pennejääää!)

 Entä vaikuttavatko alennukset ostopäätöksiisi?
 Hemuli on niin pihi, että joo!
 Todellakin vaikuttavat, ei alennuksilla ole mitään osaa maailmassa jos niitä ei hyödynnä. 
 Täällä Mouruposkessa olen ostanut aika paljon alennettuja tavaroita ja ruokia. Kyllähän ne alennukset siis vaikuttavat ostoksiini jonkin verran.
 Kyllä, siinä on vastaukseni, yksi sana, kyllä, koska saan pitää enemmän pennejä.

 Missä eri ympäristökohteiden putiikeissa/palveluissa olet käyttänyt pennejä viime aikoina?
 Olen käynyt Kuntosalilla ja Kahvilassa enkä käyttänyt pennejä vaan lahjakortteja, enkä olisi käynyt jos pennejä olisi pitänyt siihen tuhlata. 
 Kai vaan marketissa ja postikonttorissa.
 Ympäristökohteiden, hmmmmm.... Siis häh?

 Osallistuitko tammikuussa hoitolassa järjestettyyn toritapahtumaan (ostajana/myyjänä)? Mitä pidit tapahtumasta ja toivoisitko vastaavanlaista järjestettävän useammin?
 En osallistunut toritapahtumaan valitettavasti, mutta toivoisin niitä lisää, sillä se kuulostaa ainakin todella hauskalta!
 Jooh, ostelin pari hommaa sieltä täältä, mut enemmän olin myyjän hommissa. Olihan se ihan tyydyttävää puuhaa. 
 Pidin tapahtumasta muuten, mutta siellä oli liian paljon ostettavaa, jossa menetti pennejääääää!!! Tosin sain niitä omalla maagikkokojullani, sekä meidän ruokakojulla!

 Onko rahankäyttösi hallinnassa tulojen ja menojen suhteen? Miltä seuraavan kuukauden arvioitu budjettisi näyttää?
 Oikein hyvässä hallinnassa, jos pystyn hallitsemaan myös tuhlailevia huonetovereitani. Budjetista en tiedä, niin pieni kuin mahdollista. 
 No, nyt rahankäyttöni on huomattavan hyvässä hallinnassa menneisiin kuukausiin verrattuna! En kauheasti ole osteskellut mitään turhaa lähiaikoina, ja se ilahduttaa minua. Minulla ei kuitenkaan ole ollut tapana miettiä sen kummemmin budjettejani. Toivotaan että seuraavana kuukautena ei pennit hupene kauheasti!
 Luulisin että kyllä, veikkaisin että budjettini näyttää seuraavassa kuussa huonoa! Varmaankin -1, siis -1! Ja +100, mutta silti -1! Se on hirveää! Joudun päästämään irti yhdestä rakkaasta pennistäni! Yhyyy!

 Kerro vinkkisi pennien tienaamiseen tai säästämiseen!
 Huomioi aina alennukset, osta vain sitä mitä tarvitset, mieti ainakin kolme kertaa ennen kuin ostat mitään. 
 Pennien tienaamiseen, mee töihin, tuu töihin mulle, paitsi hetkonen, menetänkö mä siinä pennejä? No sä et saa palkkaa, mut tuu mulle töihin silti, koska sit mä saan enemmön pennejä! Ja säästämiseen, selviydy. Vaali sun pennejäsi, ja älä päästä irti, pelota kaikki varastusta yrittäjät pois, ja mee selviytyjät miauiin, jossa voita, ja saa lisää pennei, mut pidä koko pelin ajan sun pennit turvassa, ja pukeudu kivikauden vaatteisiin, että sä näytät pelottavalta. Kiitooos, ja moro *tiputtaa olemattoman mikrofonin*
Pakko tarttua tuohon Kinuskin Selviytyjät Miauiin, oon Survivor-sarjan pitkäaikaisena fanina miettinyt miten kyseisen formaatin voisi toteuttaa Mouruposkessa, mutten ole vielä toistaiseksi keksinyt, any ideas? .-D
 Öööö, no jos mä haluun saada pennejä, nii mä vaan varastan Hemulita, mutta sitä mä en tiedä mistä SE ne saa.
 Noh, noh, eihän kaikkia saloja voi kertoa! Ei minulla niitä kauheasti edes ole ehe. Mutta tässä nyt pari: pankkihan on aika hyvä säästämiseen sekä tienaamiseen ainakin välillä, myös juuri näitä haastatteluja on mukava tehdä, ja niistä saa myös tienattua hieman pennejä.

 Kiitokseksi haastatteluun osallistuneet kissat saavat tavaroihinsa rahalippaan, jonne on kätevä säilöä pennit!
____________________________________________________________________

6. Sesonkisähläilyt: Ystävänpäivän yöbileet

Palstaa ylläpitävät Odessan kissat!


Kiitos kaikille tarinoita ahertaneille, Simssiliinille, Patukalle, Hemulille ja Nooralle! Tällä kertaa sesonkisähläilyistä tuli ennätyspitkät, ja vähän sekalaiset, nimensä mukaan, kunnon sähläilyt!
Toivottavasti pidätte!


Ohjelma alkaa piilokameramatetiaalilla:
”Moi Ode, me tuotiin sulle salaatti!” Kinuski hymyilee.
”Tässä Odessa!” Winnie sanoo ja ojentaa salaattilautasen tälle.
”Voi kiitos! Ystävänpäivänä, ottakaa tekin vähän!” Odessa hymyilee ja tarjoaa salaattia Kinuskille ja Winnielle.
”Ei me tarvita, mä teen Winnielle muffineja pastellinvärisellä kermavaahdolla, ja ittelleni kinuskimansikoita ja mansikkamaitoa, ne on meijän herkkuja, ei salaatti!” Kinuski kertoo vesi suunpielellä.
”Noo, jää ainakin enemmän mulle!” Odessa hihkaisee ja rupeaa syömään salaattia koneensa äärellä, tehden kouluhommiaan.

Pian...

”Mä taidan mennä nukkumaan!” kuuluu Odessan sängystä.
”Olkaa te kissat kiltisti! Clarissa, vetovastuu sulla!” Odessa kailottaa tyynylinnoitukseen, missä kissat majailevat.
”Okei!” Clarissa vastaa myöntyvästi.
”Tällä kertaa munkaan vetovastuuvuorolla, joka on aika usein, kröhöm..” Clarissa aloittaa.
”Clarissa! Ei tarvii leveillä!” Kinuski sanoo äreästi.
”ei olla jälkeviä!” Clarissa jatkaa!
”Jej!” Winnie hihkaisee.
”Yleensä Clarissan vetovuorolla on tylsää, siis ei mitään!” lisää vielä pentu. Clarissa antaa nopean tuiman katseen, mutta ei halua saada Winnietä hankalaksi pitkällä.
”Kinuskin unitomu tais mennä läpi!” Ava toteaa hiljaa kuiskaten.
”Jep” Winnie uskoo hiljaisuuden tullen.
”Toivottavasti meni muillakin!” Marja toivoo.
”No mut nyt lähetään!”

Ohjelman kuva vaihtuu kameratybän kameraan vastaanotolle juhlatupaan:
Cara, Selleri, Melodee ja Ennustus hiippailivat käytävää pitkin, jonka näytti yksi piilokamera vielä. He saapuvat Juhlatuvan oven eteen. Cara koputtaa siihen varovasti, ja Ava avaa heille oven. Kamerahäiskä seisoo hänen takanaan ja kuvaa ahkerasti.
“Moi”, Ava supattaa. “Kai tulitte hoitajanne tietämättä?”
“Joo”, Melodee vastaa. “Patu kuorsas niin kovaa, että se peitti meidän käpälänaskelien äänet.”
“Loistavaa”, Ava naurahtaa.

Juuri saapunut kissanelikko katselee ympärilleen tuvassa. Valot ovat kiinni, huone on hämärä, ainoa valo on kuun hiljainen kajastus ikkunan takana, missään ei ollut ketään, ei mitään tietoa juhlista. Paitsi… lavan alta kuuluu jumputusta.
“Mitä”, Ava mutisee, kun hän johdattaa Patukan kissat lavan juurella sijaitsevalle luukulle. “Noki ei sitte äänieristänytkään tätä. Toi jumputus voi herättää jonku hoitajan!”
“Häääh! Ei varmasti ollu mun tehtävä tehä sitä!” Luukun raosta päänsä pistänyt Noki älähtää. Kamera zoomaa tämän naamaan, ja Noki huitaisee sen pois.
“Olipas! Ja oo hiljempaa, joku kuulee vielä!!” Ava sihahtaa.
Noki mutristaa suunsa ja pujahtaa ulos luukusta jonnekin, ilmeisesti äänieristämään lavaa. Kamera seuraa häntä.
“Tännepäin”, Ava sanoo Patukan kisuille, ja avaa luukun kokonaan, jolloin jumputus voimistui. Sieltä avautuu todellinen juhlakammio; ilmapallot ja serpentiinit lentelivät ympäriinsä, kissat hytkyivät lavalla tanssimassa tai rouskuttivat snackseja nurkassa.
“Kätevää”, Selleri sanoo. “Juhlat ihan kunnolla piilossa, Juhlatuvan lavan alla!”
“Jep”, Ava sanoo ylpeänä. “Mutta odotetaan että loputkin tulee, ja sitten aloitetaan ohjelma! Tehkää jotain randomia en tiedä mitä odotellessa!”
“Okei!” Ennustus hihkaisee ja rientää pelaamaan ilmapallojalkapalloa Cocon, Clarissan ja Marjan kanssa.
“Jeiii”, Cara hihkuu ja vetäisee Sellerin mukanaan tanssilavalle.
Melodee kohauttaa lapojaan ja lipuu herkkupöydän luokse.

Ohjelman kuva jatkuu kameratybän kamerassa, hieman eri paikassa, kameratybä kuvaa alkuun Simssiliinin porukkaa salaa tarjoilupöydän alta:
Ruu, Tulpe, Xiwawa ja Wiipeli saapuvat juhlapaikalle.
"Hoitajilta salaa pidettävät yöbileet, tämä on kunnon rebel-tapahtuma!" Ruu hihkaisee tyytyväisenä.
"Mutta miksi nämä *haukotus* juhlat pidetään näin myöhään, väsyttää", Wiipeli valittaa ja haukottelee kesken lauseensa.
"Olisit jäänyt huoneelle nukkumaan, vauva!" Xiwawa pilkkaa. Wiipeli mulkaisee veljeään ja nappaa lattialta tyynyn, jolla hän alkaa hakata Xiwaa.
"Jippiii, tyynysota!" paikalle sännännyt sisaruspoppoon kolmas osapuoli Winnie huudahtaa, ja hetkessä tyynysotaan liittyy paljon muitakin juhlijoita.
"Pyh, miten lapsellista", pentujen leikkejä sivusta seuraava Tulpe tuhahtaa nenu pystyssä. Hän ilmeisesti oli olevinaan nykyään kypsä aikuinen kasvettuaan lähes täysikasvuiseksi kissaksi. Tulpe lähtee kulkemaan eteenpäin, mutta hän ei huomaa edessään olevaa tyynyä ja luiskahtaa pepulleen kompastuessaan. Ruu auttaa tyttärensä jaloilleen, ja kaksikko suuntaa tarjoilupöydän luokse, sillä täytyyhän juhlaruuista ottaa kaikki ilo irti! Kaksikko asettuu lähelle kameratybän salaista olinpaikkaa, joten kameratybä joutuu nostamaan kameraa huonoon kuvakulmaan, joten päättää vaivihkaa livahtaa muualle. Ruu tunkee suunsa täyteen suolatikkuja, juustonaksuja ja popcorneja kun Coco saapuu kuvaajan kanssa paikalle.
"Hyvää iltaa! Mitäs tykkäätte juhlista?" vihreä pentu haastattelee Ruuta käyttäen päässään olevaa tuntosarvea mikrofonina.
"Oifkein hyvwväää ruofhkaa", Ruu vastaa niin, että hänen suustaan lentää kuolainen juustonaksu suoraan kameran linssiin.
"AAARG, siis eiiiii mun kameraaa nyyh!!" kuvaaja järkyttyy ja alkaa hädissään pyyhkiä tahraa.
"Hups..." Ruu pahoittelee.

Pipari saapuu paikalle kenenkään huomaamatta, ja hyökkää Winnien kimppuun takaapäin.
“Arvaa kuka!” hän kysyy, eikä päästä irti ennenkuin Winnie vastaa: “Pipari! En huomannut sinua. Mistä ihmeestä oikein tupsahdit?” Pipari nauraa ja kipaisee katsomaan mitä kaikkea on tarjolla. Donitseja! Niiden kimppuun Pipari loikkaa. “Hei! Älä ahmi kaikkea!” Namu valittaa, mutta Pipari ei välitä. Kinuski esittelee taikatemppujaan nurkassa. Winnie ilmaantuu taas paikalle.
“Oli muuten tosi vaikeeta häippästä Hemulin huomaamatta. Se kuorsaa tosi kovaa, mut herää ihan hetkessä”, Pipari selittää.
“Kokeillaanko aasinhäntää?” Winnie kysyy, ja rientää Pipari mukanansa seinän viereen. Aasinhäntää vetää Noki, tai sitten se oli joku muu, mutta Pipari tosin taisi syödä vähän liikaa donitseja, joten hänen on hiukan vaikea tunnistaa ketään. Piparin silmät sidottaan, ja häntä annettaan käteen. Pipari etsii oikeaa kohtaa, ja lopulta tökkää sen johonkin. Kun hän ottaa siteen silmiltään, huomaa hän pistäneensä sen Noen (tai kuka nyt ikinä olikaan) selkään. “Minähän osuin melkein oikeaan paikkaan!” Pipari virnistää. Muut näyttävät hetken aikaa hämmentyneiltä, mutta Winnie naurahtaa: “Aivan!”
Noki ei tainnut tajuta, mutta ehkä niin oli parempi.

Kameratybän kamera vaihtuu kameratybän kameraan luukun eteen sisäpuolelle:
Mocca, Rico, Aamu, Gaku, Nella, Mustikka, Vattu, Cindy, Bumble, Vivian ja Ruby saapuvat paikalle avaruusasuihin pukeutuneina, tietenkin avaruusasuissa Macarena-kappaleen saattelemana, aivan kuin he olisivat tulleet suoraan ensimmäisten kissojen lennolta kuusta:
*I am not trying to seduce you
When I dance, they call me Macarena
And the boys, they say que soy buena
They all want me
They can't have me
So they all come and dance beside me
Move with me
Chant with me
And if you're good, I'll take you home with me
Dale a tu cuerpo alegría Macarena
Que tu cuerpo es pa' darle alegría y cosa buena
Dale a tu cuerpo alegría, Macarena
Hey Macarena
Dale a tu cuerpo alegría Macarena
Que tu cuerpo es pa' darle alegría y cosa buena
Dale a tu cuerpo alegría, Macarena
Hey Macarena*
”Öm, mitä ihmettä te teette?!” vastaanotolla oleva Kinuski naurahtaa hidastetusti kävelevälle kissajoukolle. Mocca ottaa avaruuskypärän pois päästään normaalilla vauhdilla.
”Hei! Sä pilasit meidän sisääntulon!” tämä ärähtää.
”Niin just! Nää avaruuspuvut makso ainakin tonnin kappale!” Bumble huomauttaa.
”Ei varmasti maksanut! Eihän?!” myös oman avaruuskypäränsä päästään ottanut Nella varmistaa.
”Öööööm, uskotko jos sanon vaan että ei?” Cindy kysyy.
”No enpä taida uskoa hankkikaa ne rahat takasin ketkä nyt näitä pukuja ostokaan, olikos Bumble, Cindy, Vattu, Ruby!” Nella ärähtää riisuen päälliasunaan olleen avaruuspuvun, ja työntäen sen pennuille.
”Oi että vihdoin säkin opit olemaan kunnon äiti! Annat vaan pentujen tehä kaikki raskas työ ja työnnät niille niiden sotkut etkä vaan siivoo niitä ite! Aa että Nella!” Mocca iloitsee.
Nellalta paljastui yllään oleva överi prinsessamekko, Aamulta hillittu juhlamekko, Gakulta ja Ricolta ihan siistit ja asialliset asut, Mustikalta salapoliisiasu, Bumblelta kalliin näköiset kullan väriset kuteet, Vivianilta kiva valkoinen mekko, Rubyltä kierrätysmateriaaleista tehty egologinen mekko, jopa Cindyltäkin mekko, huomiota herättävä sellainen, Vatulta huomiota herättävä romanttinen mekko, ja Mocalta, mitäpä muutakaan kun moccapala-asu.
”Mocca, oikeesti! Ei mullakaan oo kinuskiasua!” Kinuski huudahti lyöden tassuaan otsaansa.
”Itseasiassa, kyllä sulla on!” Mocca huomautti.
”Ai, oho, niinpäs onkin, hups!” Kinuski sanoo katsahtaen peiliin.
”Ja, onhan mulla myös muita asuja!” Mocca ilmoittaa. Ja repäisee kirjaimellisesti moccapalaasun päältään.
”Kirsikkaleivos” Vattu selostaa mikrofoninaan Cindyn päässä oleva tuntosarvi.
*Mocca repäisee kirsikkaleivosasun päältään*
”Soturikissa” selostaja vaihtuu, eli Bumble selostaa Cindyn antennisarveen.
*Mocca repäisee soturikissa-asun päältään*
”Mummoraisen kissa” Vattu selostaa hihittäen, tietysti Cindyn tuntosarvea mikrofoninaan käyttäen.
*Mocca repäisee mummoraisen kissan asun päältään*
”Mocan halloweenasu, lepakko” Ruby selostaa antennisarveen.
*Mocca repäisee halloweenasun päältään*
”Ja uima-asu!” Cindy itse selostaa omaan antennisarveensa, taipuen jotenkin niin että pystyy niin tehdä edes jotenkin.
”Mutta hei, teidän pentujenhan piti mennä saamaan ne rahat takaisin näistä avaruusasuista!” Nella muistaa äkkiä.
Nellan saatua pennut viimein lähtemään viemään asuja takaisin sinne, mistä olivat ne hankkineet, kuulemma jostain hämärästä puodista, Kinuski sanoo:
”Hei! Mullakin on! Mansikka-asu, mansikkamaitoasu, kinuskiin dipattu mansikka-asu ja urheiluasu! Mutta Ava ja Clara pakotti ottaa myös ihme mekkoasun, hyi! Tää on hirvee! Ihan kamalan tiukka!” tämä esittelee repien eri vaatteita päältään.
”Hei! On mulla vielä lisääkin tuolla!” Mocca muistaa äkkiä.
”Mulla myös!” Kinuski kiljaisee.
”Niimpä tietysti!” Kameratybä huokaisee.
”Anteeks MITÄ?!” Kinuski ja Mocca sähähtävät samaan aikaan.
”E- eiii mitään!” Kameratybä sanoo ja livahtaa paikalta.

Viimein juhlat pääsevät kunnolla alkuun:
”Wohoo, ja tervetuloa meidän yö-bi-lei-SIIIN!” Kinuski karjuu kameralle lavalta.
”On ystävänpäiväyö, ja tänä yönä, on luvassa kaikkea tansseista ystävänheittokilpailuun, ja läydä itsellesi pari ohjelmaan saakka!” Ava juontaa.
Kinuski otti mikin tassuunsa ja kailotti kaikille: “TIEDOKSI ETTÄ KILPAILUT JA TAPAHTUMAT TÄÄLLÄ YÖBILEISSÄ LAVAN ALLA ALKAVAT NYTTEN!!! JOS ETTE VIELÄ TAJUNNEET!!!”
Kameratybä kuvasi eturivissä kuiskuttelevia Patukan kissoja heidän huomaamatta:
“Hui. Toivottavasti Noki sitten oikeasti äänieristi tän paikan”, Ennustus supatti Marjalle.
“Niinpä - “
Kameratybä jatkaa normaalia kuvausta:
”Luvassa on edellä mainittujen lisäksi muitakin ohjelmanumeroita!” Coco kertoo trapetsilta.
”Kinuski, anna palaa!” Coco karjuu mikrofoooniin.
Kinuski hyppää lavalle tuodulta trampoliinilta voltilla ilmaan, ja Coco nappaa etutassuista kiinni. Kinuski heilahtaa voltin kautta toiselle trapetsille, ja kissat vaihtava takaperinvolteilla trapetsejaan.
”Tadaa!” he sanovat tehden joutsenen näköisen yhteisasennon loppuhuipennukseksi trapetseilla. Yleisö hurraa! Kukaan ei olisi uskonut Cocosta ka Kinuskista tuota.
”Wau! Se onnistu!” Kinuski hihkuu ja taputtaa tassujaan yhteen katsoen ylös trapetseille.
”Siis, mitä?!” Clarissa havahtuu yhtäkkiä, katsoo trapetseilla keinuvia Cocoa ja Kinuskia, sitten maassa olevia Cocoa ja Kinuskia, ja taas ylhäällä olevia, ja vielä kerran alhaalla.
”Mitä? Ettekai te luulleet että minä ja Coco mentäis mitään trapetsitaiteilee? Tai siis, kyllä ne ihan alkuun oltiin mä ja Coco, mutta sitten me epäonnistuttiin, eikä Coco saanu mua kii ja tippu itekki, nii se mikä meil ois ollu seuraavana ohjelmanumerona, se taikuri, niin teki silmänkääntötempun ja jotkut voimakkaat kissat otti meijät kii ja sit ne vaihto sinne trapetseille ammattilaiset, ja kukaan ei huomannu mitään” Kinuski selittää kameramiehenkin suun loksahtaessa auki, ja kameran pysähtyessä juuri Kinuskin selän taa.
”Me kuultiin toi! Me kuultiin toi!” yleisö mellakoi, ja Kinuski peittää samalla kameran, huomatessaan sen olevan selkänsä takana.
Kinuski ottaa tassunsa pois kameran edestä, ja sanoo:
”Ettekä kuulleet, TAIKURI! AUTA MUA! MÄ EN PYSTY NÄIN ISOA YLEISÖÄ MAAGIKOIMAAN YKSIN AUTA!” Kamera kääntyy kohti taikuria, joka ei näytä kovin innokkaalta auttamaan.
”Saat kaks pennii jos autat mua!” Kinuski anelee. Taikuri ei näytä vieläkään kiinnostuvan, liian pieni summa!
”En mä vaan voi antaa sulle enempää! Se kaks penniikin on jo suuri menetys mun rakkaista penneistä!” Kinuski valittaa.
”Mammonahimo” Ava kuiskaa taikurin korvaan.

”Noniin! Olemme saaneet tilanteen rauhoitettua!” Coco juontaa.
”Minkä tilanteen?” yleisö ihmettelee.
”Eeeei minkään!” Noki lisää.
”Ei pilata nyt Kinuskin ja taikurin maagikointia, ettei nää taas muista!” Noki muistuttaa kuiskaten Cocoa. Coco nyökkii.
“JA ENSIMMÄISEKSI, KARAOKEKILPAILU!!! HALUKKAAT NOUSEVAT LAVALLE NYT!” Kinuski jatkoi alun huutamistaan. Melkein kaikki ryntäsivät lavalle. Kinuski raahasi lavalle suuren näytön, jolle ilmestyi jokin musiikkivideo sanojen kanssa.
“Jaaa, kuka halua aloittaa??” Kinuski tiedusteli väkijoukolta. Kaikki halusivat, mutta Ennustus sai ensimmäisen vuoron ja hoilasi mikkiin vähän mitä sattuu poimien välillä jotain sanoja ruudulta.
“Ehh, oiikein hyvä..” Kinuski ehhetti ja työnsi Ennustuksen pois lavalta napaten mikin omaan tassuunsa. “Seuraava kilpailija, Vesa!”
Kukaan ei oikein osannut laulaa, johtuen suurimmilta osin siitä että, kilpailijat joko nauroivat musiikkivideon hassuille kuville, olivat syöneet itsensä liian sokerihumalaan tai halusivat vain vetää koko homman vitsiksi. Joukosta onnistuttiin kuitenkin poimimaan kolmen parhaan joukko.
“Jaa.. kolmannelle sijalle pääsee.. Melodee!!” Kinuski ilmoitti. Melodee loikki eteen ja kamera zoomasi hänen omahyväiseen naamaansa.
“Toinen sija menee… Elmolle!” Kinuski huusi. Elmo hieman hämmentyneenä tassutti paikalleen.
“Jaaa voittaja oooonnnn…… Ruu!!” Kinuski kailotti. “Kaikki kolmen parhaan joukkoon kuuluvat saavat jättitikkarin!!”
Melodee, Elmo ja Ruu nuoleskelivat tikkareitaan ja heidät patisteltiin pois lavalta.

”Nyt, meillä on vuorossa ystävänheittokisa! Ohjeet tulevat tässä: nosta ystäväsi, ja heitä takanani olevaan ”tikkatauluun”, ja se kuka osuu keskelle, ja kuka heittää keskelle, voittaa tällä hetkellä Marjan isännöimästä herkkuputiikista tikkarin, joka pitää syödä heti! Sitä ei saa kaappiin, koska muuten hoitajat huomaa! Lisäksi sekä heittäjä, että heitettävä saavat viisi lipuketta, joilla voi ostaa mitä vaan herkkuputiikista. Kaikki kilpailuun osallistuvat saavat yhden lipukkeen, joten eikun vaan heittelemään!” Winnie juontaa ja juoksee esiripun taakse.

”Onhan kaikki siis valmiina? ”Tikkataulu” lavalla? Coco? Kinuski? Teidän piti hoitaa se. Onhan se siellä?” Ava varmistelee.
”Ai, ai meidän? Oonhan se siellä!” Coco ja Kinuski myöntävät yhteen ääneen, ja juoksevat jonnekkin. Mocca lentää esiripun läpi, ja siihen muodostuu reikä.
”Just, niinhän Kinuski ja Coco onkin hoitanut ”tikkataulun” paikalleen, niin juuri!” Clarissa huokaisee.
”Kova heitto Ricolta” Noki toteaa kurkaten reiästä ulos. Reiän eneen ilmestyy kaivattu ”tikkataulu”, Mocca tassutta pois kulisseista, Kinuski ja Coco livahtavat sisään vaivihkaa.
”Niin, te olittekin hoitaneet ”tikkataulun”” Ava nyökyttelee viitaten esiripun reikää.
”Niin! Siinähän se on ollut koko ajan! Ja me täällä! Mistä tuo reikä tuohon ilmestyi?” Kinuski ihmettelee.
*Huokaus* by Ava
*Pään lyöntiä seinään* by Clarissa
”Voi elämä sentään” by Noki
*tassun plätsäytys otsaan* by Marja.
”Äiti, sä tarviit äitinvahdin” by Winnie.

Ohjelman kuva zoomasi Clarissan naamaan, joka oli tullut lavalle.
”Nyt pidetään pieni väliaika!” Clarissa ilmoitti.
”Sillä aikaa laskemme yhtävänheittökisan voittajan!” tämä lisää ja tassuttaa sitten takaisin kulisseihin.
Kameratybä lähtee kiertelemään, ja katsomaan mitä väliajalla tapahtuu. Tämä pystähtyy ensimmäisenä kuvaamaan Simssiliinin kissoja:
"Voidaanko pelata puhu tai pussaa -peliä? Siinä kysytään kysymyksiä, ja jos ei halua vastata pitää suudella kysymyksen esittänyttä kissaa", Tulpe selittää leikin sääntöjä. Idean taustalla saattaa olla se, että Tulpen haaveena on löytää unelmakumppani.
"Hyi, ei mitään ällöjä pussailupelejä. Kerrotaan mieluummin kauhutarinoita", Wiipeli ehdottaa, ja porukka jakautuu kahteen ryhmään sen mukaan mitä kukakin haluaa tehdä.
"Noh... mikä on lempivärisi?" Noki kysyy ensimmäisen kysymyksen Tulpelta. "En halua kertoa, täältä tulee pusu!!" Tulpe hihkaisee lähestyessään poikaa huulet törröllään.
"Jätit vastaamatta tahallasi! Hyi apuaaa!" Noki kiljuu ja juoksee Tulpea karkuun. Kuvaajalla on huono kunto eikä hän jaksa juosta perässä, joten hän lähtee seuraavaksi leikkihuoneelle, minne pennut ovat kerääntyneet kertomaan kauhutarinoiata. Xiwawa istuu pienen jakkaran päällä ja pitelee tassuissaan taskulamppua siten, että valonjuovat luovat hänen kasvoilleen pelottavia varjoja.
"Tämä tarina on tosi. Tiesittekö, että täällä leikkihuoneessa asuu kummitus?" Xiwawa lausuu pelottavalla äänellä.
"En usko! Jos täällä olisi kummitus, joku olisi nähnyt sen", Clarissa perustelee.
"Niin me nähtiinkin, se tapahtui ennen alienien läksiäisiä", Wiipeli huomauttaa.
"Kröhöm, saisinko jatkaa? Kummituksesta ei tiedetä, koska se sieppaa kaikki onnettomat kissat jotka sen kohtaavat. Meitä kuitenkin onnisti, sillä onnistuimme ripeiden tassujemme ansiosta pakenemaan", Xiwawa selittää. Samassa korkealta hyllyltä putoaa maahan pahvilaatikko. Kissat hiippailevat laatikkoa kohti, ja juuri kun he kurkistavat sen sisään laatikosta syöksyy valkoiseen kaapuun pukeutunut hahmo.
"Apua, kummitus!!" kissat kiljaisevat kuorossa ja kaikki juoksevat kauhuissaan ulos huoneesta.
Kissojen sännättyä pois huoneesta kummitus astelee esille ja poimii kuvaajalta pudonneen kameran käpäliinsä. Kummitus vetää lakanan pois päältään ja selviää, että kankaan takana onkin hoitolan maskottiapina Raimo! Raimo virnistää kameralle ja loikkii tiehensä.

Kun kameratybä palaa kuvaamaan lavaa:
”Noniin! Kaverinheittokisa ja väliaikakin on ohi, ja heittokisan voittajat ovat selvillä!” Ava juontaa lavalta.
”Ja muistakaa, voittajat saavat herkkuja puodista!” Marja muistuttaa mikrofoniin herkkupuodin luota, hehkuttaen sitä.
”Niin!” Winnie hymyilee kuolaten herkkujen perään.
”Winnie! Tääl on sulle pastellin värisiä muffineita! Suoraan uunista!” kuuluu huuto esiripun takaa.
”OMG TUUN HETI ÄIPPÄ!” Winnie kiljuu ja juoksee esiripun läpi, tehden siihen jo toisen reijän.
*huokaus* by Clarissa
”No mutta voittajat siis ovat Cara ja Ennustus, onnea!”

Pian Winnie palaa lavalle mussuttaen kilolla kermavaahtoa kuorrutettuja muffineita, joiden päällä on tietenkin minivaahtokarkkeja.

Ohjelman kuva vaihtuu tronen kameraan, ja se näyttää yleisöä, ja hyrrää ympäri kuvauspaikkaa.
”Hei moi tronekamera! Se kuvaa vihdoin! Mä oon oottanu tätä koko ohjelman!” Winnie kiljuu kurkatessaan ylös.
”Jeejee!” Kinuski tulee esiin katselemaan tronea, ja iloitsee. Tällä on päällään essu, koska leipoi Winnielle muffineja. Essu, on vähän palanut.
”Voi herran jestas Kinuski mitä tapahtui?!” kameratybä kuiskaa kameran takaa, vaihten samalla ohjelman kuvan takaisiin omaan kameraansa.
”Öm tota, ehkä niinkun pienenpieni tulipalo” Kinuski kertoo kameralle vahingossa.
”Apua!” kuuluu jostain yleisöstä.
”Me kuollaan kaikki, tänne juhlatuvan lavan alle!” Cindy karjuu.
”Älä lietso taas paniikkia!” Coco sanoo ärähtäen tullessaan esiin kulisseista.
”Mutta siellä oikeesti palaa!” Coco kiljuu, lietsoen itse paniikkia. Clarissa lyö vihreällä tassullaan otsaansa. Kaikki kirkuvat ja juoksevat ympyrää törmäillen välillä toisiinsa, ja sitten taas heräten henkiin ja jatkaen kiljumista ja ympyrän juoksemista. Kameratybä laittaa ohjelman mainoskatkolle, mutta Kinuski ottaa sen äkkiä pois, koska:
”KATSOJALUVUT! KAIKKI PANIIKKI PITÄÄ KUVATA!”
Äkkiä sprinklerit alkavat ruiskuttaa vettä ympäri juhlatuvan lavan alla olevaa tilaa.
”Heeeetkinen, NYT BILETETÄÄN SPRINKLERIT!” Cindy kiljuu.
”WOHOO!” Pipari huutaa täyttä kurkkua buuffapöydän luota, missä tämä ahmii litimärkiä herkkuja suuhunsa.
”UZA UZA UZA UZA!” Winniekin yhtyy biletykseen tanssien ja hyppien lavalla.
”Ainiin! Sprinkleritkin on olemassa! Huh!” Kinuski huokaisee huojentuneena.
”Mutta, sä käskit että niitä ei laiteta keittiöön” Kameratybä kertoo.
”MITÄ?! Kinuski! Keittiössä pitää VARSINKIN olla sprinklereitä, jos niitä kerran ostetaan!” Clarissa päsmäröi.
”Ai, onko niitä ostettu! SIIS NEHÄN MAKSAA MALTAITA!” Kinuski huutoitkee.
”Oikeestaan, yhen pennin kappale” Marja kertoo.
”Sitäpä juuri!” Kinuski itkee.
”Mun penniiiiit!” tämä jatkaa.
”No miks niitä on täällä muttei siellä!?” Ava ihmettelee.
”Öm, mä ja Kinuski ja Winnie ei ainakaan päätetty sitä yhessä, eip! Mä en ole syyssä mukana! Eip! Eikä Winnie!” Coco valehtelee vinkaten silmää Winnielle.
”Eip! En ole mukana tässä asiassa! En ainakaan!” Winnie opettelee valehtelua.
”Niiiiiin varmasti” Clarissa huokaisee pyöräyttäen silmiään. Sitten biletys jatkuu:
”OMG ONKS TÄÄL NYT SPRINKLERIBILEET?!” Cara kysyy huutaen ja bilettäen samalla, odottamatta edes vastausta.
”TODELLAKIN!” Mocca bilettää vastaukseksi.
”Herran jumala kohta vanhus, Mocca, on tommonen!” Clarissa huokaisee.
”KAIKKI MUUTKIN BILETTÄÄ NIIN MUNKIN PITÄÄ!” Marjakin yltyy tanssimaan litimärälle lattialle.
”Joo MÄKIN TUUN! MÄ HALUUN YLEISÖSURFFATA! COCO TUU SÄKIN!” Noki huutaa ja hyppää kissojen sekaan yleisösurffaamaan.
”OMG ONKS TOI OIKEESTI MAHOLLISTA! MÄ OON AINA HALUNNU TEHÄ NÄIN!” Kinuski huutaa ja hyppää yleisösurffaamaan, mikä ei onnistu koska Kinuski on syönyt liikaa herkkuja ja liian painava siihen, joten tipahtaa märälle lattialle, ja palaa lavalle.
”Mennään”

Kinuski asettuu kameratybän paikalle, koska kameratybä toteaa:
”Mä oon myös tän ohjelman palomies, lääkäri, siivooja, poliisi, kokki, korjaaja, portsari jne, mitä se ikinä tarkoittaakaan, mitä te nuoriso aina sanotte, koska Kinuski halusi säästää pennejä, ja sai mut halvimmalla kaikkeen, ja mä oon 91 ikäpistettä, että silviisiiin!”
”Et sä nyt varmaankaan ihan niin vanha ole!” Clarissa sanoo epäuskoisena.
”Olen!” kameratybä inttää.
”On se!” Kinuski puolustaa.
”Niiiin varmaan, no mutta, VOITKO SAMMUTTAA SEN TULIPALON?” Clarissa ärähtää, niin että kameratybä jämähtää järkyttyneenä.
”Kiitos kun ymmärrät pointini, MENE NYT!” Clarissa lisää tuupaten kameratybän kulisseihin.
Kinuski seuraa kameratybää, kun kameratybä taistelee liekkien kanssa kuin urhea soturi, mutta sitten polttaa tassunsa ja kiljuu kuin pikkupentu, painaen onneksi samalla raivoissan kovaa sammutinpullon kahvasta, jolloin sammutusvaahtoa tulee niin paljon, että palo sammuu.
”KAIKKI TALLENTU VIDEOLLE!” Kinuski iloitsee.
”MITKÄ KATSOJALUVUT NÄISTÄ TULEEKAAN!”

Clarissan silmät ovat järkyttyneet, johtuen joko tämän fobiasta, äskeisestä tulipalosta, taikka siitä, että Clarissa näki varmasti keijun, todennäköisimmin jälkimmäisestä.
Koko konkkaronkka menee yhteiseen haliin, jonka lähes keskeltä, äkkiä Ava keskeyttää sen, ja ilmoittaa, että kaikki saa äskeisestä rauhoittumiseksi tikkarit tämän illan ohjelman herkkuputiikista!
Avaa kuitenkin ärsytti joku, luultavasti Kinuskin aiheuttama sekasorto, mutta senkin lisäksi joku, montakin asiaa. Kamera seuraa, kun Ava päättää käydä hakemassa koko porukalle tikkarit, sekä itselleen vesimelonipalasen snäkkipöydästä, helpottaakseen ärsyöloaan.

”Kameratybä sähän oot tän paikan siivoojakin, joten voitko siivota ton veden, koska muuten tää paikka homehtuu?” Noki pyytää kameratybältä, viitaten bilettäviä kissoja jo polviin asti olevaan veteen.
”Niin ja korjaatko myös noi sprinklerit jotka suuhkuttavat yhä?” Marja ehdottaa.
”No Noki saa nyt kuvata, niin mä teen ne” Kameratybä vastaa työntäen kameransa Noelle.
”Jee!” Noki iloitsee kunniasta ja vastuusta.
”Mutta et sitten tiputa tai riko sitä!” Kameratybä asettaa ehdoksi.
”En en!” Noki vastaa varmasti.

“JAAA SEURAAVAT KAKSI KILPAILUA LIITTYVÄT MOLEMMAT SOKERIMUKKEIHIN!! SYDÄMMEN MUOTOISIIN SELLAISIIN TIETYSTI, KOSKA YSTÄVÄNPÄIVÄ!!!” Kinuski kuuluttaa mikkiin, kun kaikilla on tikkarit suussaan. “MUNKINSYÖNTINOPEUSKISA JA ÄLÄ NUOLE HUULIASI SOKERISTA -KISA!! KAIKKI OSALLISTUJAT MUNKKIPÖYDÄN LUOKSE!!” Kinuski hyppii mikki kädessään erään sivupöydän luokse, jossa on kaksi jättimäistä kulhoa täynnä sokerimunkkeja. Pöytä täyttyy kissoista.
“JAAHAS, AIKAS PALJON TAAS ON OSALLISTUJIA!!! ENSIMMÄISEKSI NOPEUSKISA!!” Kinuski huutaa ja ojentaa Noen kanssa kaikille halukkaille lautaset, joissa on jokaisessa kolme munkkia. “Ahmikaa niin nopeasti kuin pystytte! Se, joka on ensimmäisenä nielaissut munkkinsa, voittaa! Tyyli on vapaa! Ja nyt.. paikoillanne, valmiina, AHMIKAA!!”
Kissat tunkevat munkkeja suuhunsa hutiloiden ja hötkyillen, ja Ennustus huomaa vieressään istuvan Caran hotkivan niitä kaksi kertaa nopeammin kuin hän itse, joten keinoja kaihtamatta poikakisu sujauttaa yhden omista munkeistaan Caran lautaselle aina kun Cara oli syönyt yhden (kamera kuvasi kiinnostuneena). “Voitin!” Ennustus huudahtaa, kun Cara oli syönyt hänen viimeisenkin munkkinsa.
“Miten niin sinä? Minäpäs! Ethän sinä ole syönyt mitään!” Cara sanoo.
“Hei, minähän se olin!” Noki huutaa.
“Mistä te puhutte, minähän!” Rio älähtää.
“Sinä huijasit!” Nala syyttää.
“Minä voitin ihan selvästi!” Pipari marisee.
“Sinähän tungit kaikki munkkisi pöydän alle!” Namu syyllistää.
Sitten kaikki huutavat minä minä minä ja sinä sinä sinä, ja Kinuski keskeytti sen karjaisemalla mikkiinsä: “PIENEN SEKAANNUKSEN MYÖTÄ EI VOITTAJAA TÄSSÄ KILPAILUSSA!! KAIKKI OSALLISTUJAT SAAVAT KUITENKIN PALKINNOKSI.. ömh.. OIKEIN TÄYDEN JA KIPEÄN VATSAN! KIITOS!”
Kinuski siirtyy seuraavalle munkkikulholle, jossa olivat älä nuole huuliasi sokerista -kisan sydänmunkit. Siinä oli hieman vähemmän kilpailijoita kuin äskeisessä, sillä sokerimunkin syöminen ilman huulien nuolemista oli erittäin haastava tehtävä.
“JAA SÄÄNNÖT: SYÖ YKSI MUNKKI ILMAN ETTÄ NUOLET HUULIASI KERTAAKAAN MISSÄÄN VAIHEESSA! LOPUSSA SAATTE TALOUSPAPERIT, JOIHIN VOITTE PYYHKIÄ SUUNNE!” Kinuski kailottaa.
Osa kilpailijoista tippui heti nuolaistuaan epähuomiossa huulensa ensimmäisen haukkauksen jälkeen, melkein kaikki taas keskellä syöntiä ja loput sitten tippuivat ihan lopussa, kun olivat jo syöneet munkkinsa ja sitten nuolaisivat huulensa sokerista, vaikka ne olisi pitänyt putsaista talouspaperilla eikä nuolaista missään kohtaa. “Hitsit”, Melodee älähtää tajuttuaan, että oli tehnyt sen virheen. “Olin niin lähellä.”
“jaaha.. EI VOITTAJAA TAASKAAN, SILLÄ KUKAAN EI SELVIYTYNYT! EI PALKINTOA KOSKA EN JAKSA!” Kinuski huutaa taas. Kaikki kuvausryhmän mikrofonit ja äänentoistolaitteet olivat menneet rikki Kinuskin kailottaessa täysiä omaan mikkiinsä, joten Coco ja Clarissa lähtivät etsimään uusia, kisojen aikana.
Useimmat pienten pentujen vanhemmat lähtivät nyt jälkikasvuineen hiippailemaan kotiinpäin, kun kilpailut olivat ohi.

Seuraavien tuntien aikana kaikki Juhlatuvan lavan sisäisessä juhlaluolassa hankkivat itsensä sokerihumalaan, kaikki olivat ihan pärinöissä.
“Pitäisikö kohta käydä nukkumaan?” Cara kysyy jossain keskiyön tiimoilla ja hörppii Cisu-Colaansa.
“Nukkumaan? Tänä yönä ei nukuta. On yöbileet!” Ennustus sanoo ja kaataa karkkia suuhunsa. “Öglglglglögl.. nam.”
“Jaha”, Cara mutisee ja heittää Cisu-Colapurkin roskikseen, mutta se osuukin Melodeeta päähän. “Miten vaan.”
Kamerakin on siirtynyt tronekameraan, sillä kameratybä oli ahminut liikaa sydänmunkkeja munkkikilpailuissa, ja tällä oli muutenkin huono kunto, kuten yhdessä kohtaa yötä huomattiin. Winnie oli vetänyt päikkärit, ja oli nyt pirteä, ja pärinöissä yhdessä muiden kanssa.
”Uza uza, muffineit lisää ja, karkkii ja mässyy ja sipsii ja herkkuu ja suklaakakkuu ja kaikkee!” Winnie kiljui juosten ympäri juhlapaikkaa, napaten kaikkea sanomaansa mukaansa buffettipöydältä.
Pipari oli jäänyt Winnien seuraksi, sillä oli hänkin päikkärit vetänyt, ja ahmi suuhunsa joulusta yli jääneitä pipareita.

Seuraavana aamuna kissat heräsivät juhlatuvan lavan alla olevan tilan lattialta, vasta puoli yhdeltä päivällä, mutta onneksi Kinuski oli antanut vahingossa hoitajille extravahvaa unijuomaa, ja kissat ehtivät juuri ja juuri puikkelehtimaan omiin huoneisiinsa, ennen hoitajien heräämistä.
____________________________________________________________________

7. Esittelyssä: Kitten Academy

Kitten Academy on Mr. A:n ja DJ:n ylläpitämä "kissakoulu", jonne otetaan hoiviin huonoista oloista pelatettuja äitikissoja ja kissanpentuja. Kasvavien kissanpentujen touhuista lähetetään 24/7 live-streamia ja toisinaan myös muita videopätkiä, esim. Kitten Close Up -päivityksiä. "Koulusta valmistumisen" jälkeen pennut ovat valmiita adoptoitavaksi. Kissanpentujen lisäksi videoiden kautta tulevat tutuiksi myös taloudessa vakituisesti asustavat faculty-kissat Eddie, Loganberry, Ari, Curstard ja Maggie.

Juuri nyt Kitten Academyssä riittää erityisen paljon vilskettä, sillä uusin äitikissa Port synnytti viikko sitten kahdeksan pientä pentua, joiden hoivaamisessa riittää kyllä tekemistä! Lisäksi streamissa nähdään myös kahden kuukauden ikäinen Bready Bunch -nelikko, jota kaitsee Flour-niminen äitikissa. .-3


Olen seurannut Kitten Academyn touhuja nyt muutaman vuoden ajan lähinnä Close Uppien välityksellä, ja olen kyllä viihtynyt, sillä kukapa nyt kissanpentuja ei jaksaisi katsella? Kun kissanpentuja on pällistellyt sen +2 kuukautta on jopa vähän haikeaa sanoa hyvästit adoptoiduille pennuille, mutta samaan aikaan pääsee odottamaan jo jännittyneenä seuraavaa pentuetta. Olen myös ihastunut kaikkiin faculty-kissoihin, erityisesti Custardiin josta tulee vähän Mitteri mieleen. .-)

Jos kiinnostuit vieraile Kitten Academyn virallisilla sivuilla mistä löytyy mm. valokuvia kissoista ja linkki live-streamiin.
____________________________________________________________________

8. Horoskoopit

Oinas:
Tähdet kertovat ettet malttaisi olla tuhlaamatta rahojasi kerhoihin ja muuhun shoppailuun, mutta sinun kannattaa odottaa pääsiäiseen, jolloin voit käyttää rahoja todellisten ystäviesi yllättämiseen!
Kauris:
Itketkö sulavien kinosten perään? Älä huoli, sillä kevään alkaessa lumen alta saattaa löytyä jotain, joka muuttaa elämäsi suunnan pysyvästi!
Vaaka:
Koulun alkaessa ja hiihtoloman päättyessä kelju opettajasi aloittaa vaikealla kokeella. Sinun kannattaa pyytää lukemisapua vesimiehiltä tai kaloilta!
Rapu:
Haistatko raikkaan tuulen ja tunnetko kasvavan ruohon käpäliesi alla? Kevättä on ilmassa, kuten myös rakkauttakin! Sinun kannattaa lähestyä ihastustasi viimeistään nyt, tai muuten on jo liian myöhäistä!
Kaksoset:
Sinun ei kannata nyt murehtia rahasta, sillä aina niin luotettavat ja mukavat ystäväsi ovat hoitaneet niitä pankkiin! Keskitä nyt siis ajatuksesi ystäviesi kanssa ajan viettoon pääsiäisen merkeissä ja unhoita murheet.
Neitsyt:
Onko sinulla epävarma olo itsestäsi? Sinun kannattaisi kokeilla pääsiäismunien koristelua maalaten, sillä saatat löytää sisälläsi sykkivän taiteillijasielun!
Vesimies:
Älä murehdi aikaisemmista töppäyksistäsi, vaan nosta päätäsi ja yritä rohkeasti uudestaan! Uusia mahdollisuuksia nousta suosioon on tulossa.
Leijona:
Loskakasat ja rankkasateet pihalla eivät varmastikaan varsinaisesti piristä sinua, mutta et ole ainoa! Aikaa kavereiden kanssa voi viettää myös sisällä huopaan kääriytyneenä ja kaakaota hörppien.
Jousimies:
Muista ottaa vitamiineja joka ilta, jotta saat elinvoimaa jostain nyt kun harmaat pilvet peittävät auringon. Kunhan et pilaa alkavaa kevättä vilustumalla, kaikki on kuitenkin hyvin!
Härkä:
Älä siirrä huomiseen sitä, mitä voit tehdä jo nyt heti. Sinulla on jokin hanke, jota pukkaat koko ajan eteenpäin, mutta sinun pitäisi ottaa itseäsi niskasta kiinni ja hoitaa se heti.
Kalat:
Sinulla on paljon huolia ja pääsi päällä on surujen musta pilvi, mutta sekin varmasti hälvenee kun lähdet kävelylle sateen jälkeen raittiiseen ilmaan!
Skorpioni:
Ovatko kaikki ystäväsi lähdössä matkoille tai muuten vaan jossain haahuilemaan ilman sinua? Älä siitä välitä, osaat viettää aikaa yksinkin. Luistelu tai tasomerkkien hankinta saattaisi olla sinulle hyvää puuhaa.

Tämän Mourusen horoskooppitekstit laati Patukka!
____________________________________________________________________

9. Ruun ruoka-arvostelut

Palstallaan simssiliinin kissa Ruu kirjoittelee ruoka-arvosteluja ravintolassa, kahvilassa tai miksei joskus ihan tavallisissa kotioloissa Marketin raaka-aineista valmistetuista aterioista.


Poikkesin aurinkoisena lauantai-iltapäivänä kahvilaan hörpätäkseni kupillisen maitokahvia. Kevätaurinko sai toivomaan että kahvilan terassi avattaisi jo, mutta nyt tyydyin nauttimaan auringon lämmöstä ikkunalasin läpi. Kahvi oli makuuni hieman kitkerää, mutta onneksi maitoa lisäämällä makuelämys paranani huomattavasti. Paljaan kahvin litkiminen on sinällään tylsää, joten tilasin kaveriksi vadelmakakun palan. Kakun imelänvaaleanpunainen kuorrute oli herkullinen, plussaa siitä että päällä on tuoreita marjoja! Jälkiruuaksi tilasin vielä mansikkajälkkärivanukkaan, jota lusikoidessa oli mukava katsella aurinkoisia maisemia. Vaikka tulinkin kahvilaan herkuttelemaan jäi ruuista vadelman ja mansikan maku suuhun, ja voinkin melkein uskotella itselleni napostelleeni terveellisiä marjoja sokerilla kyllästetyn kakkupalan sijaan, hehe.
____________________________________________________________________

10. Hauskaa

Lue hämmentäviä unia tai ihmettele väärinkuultuja laulujen sanoja. Jos kaipaat jonkin pienen aivopähkinän niin suuntaa heti tehtävän pariin. Palstan lopusta löytyy myös sarjakuva. Pidä hauskaa!

Unet:

Olin jollain niityllä. Aurinko oli laskemassa, ja se värjäsi taivaan helakanpunaiseksi. Kukkulan päädyssä seisoi kollikissa. Olin rakastunut tähän umpipahkaa. Poika lähestyi minua ja luonani tämä silitti hännällään hellästi poskeani. Häntä siirtyi selkääni, ja se kutitti minua, jolloin kehräisin pienesti. Hymyilin ja katsoin kissaa silmiin. Poika nuolaisi minua hellästi poskesta.
"Ööh, hei, tykkäätkö minusta?" kysyin suoraan katse kiinni loistavissa silmissä. Katsoin tämän ulkonäköä ihailevasti, tämä oli unelmieni kolli.
"Voi Shira. Haluatko oikeasti vastauksen?" tämä kysyi leikkisästi.
"Totta kai!" maukaisin.
"Hyvä on sitten." hän huokaisi, ja tuijotti suoraan silmiini, "Minä..." Sanat loppuivat kesken, kun pojan silmien valo häikäisi minut. Sen jälkeen, maailma muuttui mustaksi, ja heräsin. Sitten alkoi kaduttaa se, että vaadin heti häneltä vastausta, koska jos en olisi ollut niin kärsimätön, olisin varmaan voinut olla silloin enemmän hänen kanssaan. Samassa myös tajusin, etten enää muistanut, kuka unen kolli oli.
-Shira

Olimme lentokoneessa, matkalla ulkomaille. Kaverina olivat yksi keltainen kissa, sekä veljeni Veikko. En kyllä muista enää, oliko Onni siinä mukana. Joka tapauksessa, olimme todella pitkällä lentokonereissulla. Katsoin ikkunasta ulos, koska olin reunapaikalla. Olimme pilvessä. Samassa ikkunani aukesi. Innostuin uteliaisuudestani koskettamaan pilveä, ja ai että miten ihanalta se tuntui! Sitten kuitenkin putosin ikkunasta ja lentokoneesta. Säikähdin ja kiljuin. Lopulta heräsin, ja huokaisin helpottuneesti, ettei se ollut totta.
-Elmo

Olin päättänyt jostain kumman syystä kertoa entiselle ihastukselle tunteistani, ja toimin niin että olin piirtänyt hänestä muotokuvan, jonka aioin antaa hänelle. Pelkäsin tyypin reaktiota, joten olin piilossa sängyn alla ja ojensin paperin näkyville. Tajusin samassa, että olin kokonaan unohtanut piirtää kuvaan hiukset, ja hieman häpeillen naureskelin: "Hassua että unohdin kuvasta hiuksesi, sillä ne ovat mielestäni parasta sinussa." (Öö tota, myönnän olevani pitkätukkaisten jätkien perään, mutta kyseisessä tyypissä oli kyllä paljon muutakin hyvää että en ehkä laittaisi pelkkiä hiuksia ykköseksi. xD Hitsit, unessa ex-ihastus ei vaikuttanut edes järkyttyneen tunnustuksestani, pisti miettimään mitä ois tapahtunut jos olisin oikeasti rohjennut hänen puheille...)
-Kasa

Isälläni ja Salkkareiden Ismolla oli jotain riitaa, ja kun meidän perhe oli nukkumassa saapui Ismo valtavan rekan kanssa takapihalle. Vakoilin touhua ikkunasta ja näin miten rekan kyydissä olleet vessapaperirullat kumottiin jyvien säilytykseen tarkoitettuun laariin. Ei ehkä kaikken hulluin kepponen, mutta haitallinen jos puinnit ovat käynnissä.
-Kasa


Väärinkuullut laulut:

♫ JVG - Ikuinen vappu
Syvemmälle skutsiin meen
Syvemmälle SUKSIIN meen

♫ Alan Walker & Sabrina Carpenter & Farruko - On my way
So, take aim and fire away
So, take AIR and fire away

♫  Kaija Koo - Minun tuulessa soi
Huokaukseni oi oi oi olet hopeainen tiuku, joka tuulessa soi
Huokaukseni oi oi oi olet HOPENAINEN tiuku, joka tuulessa soi

♫ Ina Wroldsen - Strongest
When he needs a love, strong enough
WEDDING needs a love, strong enough

♫ Alan Walker - Sing Me To Sleep
I would do, time away
I would do, IM GAY

♫ Jacopo Sarno - Tommy E La Sedia Vuota 
Chissà
KISSA

♫ Omer Adam ft. Arisa - Tel Aviv
מה היא יודעת
MARIO KART

♫ Unklejam - What Am I Fighting For?
This must be love
DISGUSTING love

♫ Backstreet Boys - Undone
This constant echoing
DISGUSTING echoing


Lyriikoita lähettivät: Kirsikka, Patukka, Kasa


Tehtävä: Tunnista oikea ruutu

Alla oleva kissakuva on 5x6 ruudukon takana, ja tehtävänsi on selvittää pyydettyjen palojen koordinaatit (=kirjain+numero, ks. malli).


Ratkaistuasi tehtävän kerro vastaus yksityisellä viestillä vieraskirjassa. Tehtävän oikein ratkaisseiden kesken arvotaan palkinto!

Aiemmassa lehdessä olleen Mouru 10-wee! -testin vastaukset tulevat tässä:

1. Mitä yhteistä on adoptiossa olevilla kahdella Jorma-nimisellä kissalla?

a) Nimen lisäksi ei mitään.
b) Kissat loi aikoinaan sama henkilö.
c) Molempien lempijuomaa on kossu.

Oikea vastaus on b) Kissat loi aikoinaan sama henkilö, joka on muuten sivunperustajan Aijcan poikaystävä. Lievän painostuksenalaisena hoitolaan liittynyt Setä-Mies_96! / PokemonMies ei ottanut hoitamista koskaan ihan tosissaan ja hänen hoitotarinansa olivat kyllä ihan omaa luokkaansa (harmittaa etten kopioinut mitään talteen Mourun vanhoilta sivuilta...)

2. Nykyään simssiliini nähdään hoitolan käytävillä haahuilemassa tummassa ennustajanviitassaan, mutta millaisissa vaatteissa hän liikkui hoitolaan liittyessään?

a) Harmaavalkoraidallisessa paidassa ja leopardikuvioisissa legginsseissä.
b) Vaaleanpunaisessa röyhelömekossa.
c) Kuluneissa tummissa farkuissa ja keltaisessa T-paidassa.

Oikea vastaus on a) Harmaavalkoraidallisessa paidassa ja leopardikuvioisissa legginsseissä. Osa alkuperäisistä nukeista ja huoneista katosi jossain vaiheessa bittiavaruuteen, joten silloin simssiliini otti vakituisesti käyttöönsä ennustajan pukunsa.

3. Kuka seuraavista hoitajista EI ole toiminut Mouruposken ylläpitäjänä?

a) Raandom
b) Crille
c) Mantsu

Oikea vastaus on c) Mantsu. Crille otti ylläpitäjän pestin vastaan Aijcan lopettaessa, ja Raandom palkattiin puolestaan myöhemmin lisäavustajaksi kun Mouruposkessa oli kiireistä aikaa.

4. Kuka on Isabella Bellimo?

a) Aijca oikealta nimeltään.
b) Bernandon sisko.
c) Ensimmäinen Mouruposkeen liittynyt hoitaja.

Oikea vastaus on b) (Hautausmaalla olevan) Bernandon sisko. Isabella oli alun perin hoitolaan luotu valmiskissa, joka odotti hoitajaa adoptiossa, mutta tämä katosi bittiavaruuteen ennen kuin kukaan ehti adoptoida häntä eikä Isabellasta ole sen koommin kuultu.

5. simssiliini sai kerran suostuteltua erään tuntemansa henkilön liittymään Mouruposken hoitajaksi. Kuka tämä henkilö oli?

a) Hänen lukion historianopettajansa.
b) Hänen isänsä.
c) Hänen kahdeksan vuotta vanhempi serkkunsa.

Oikea vastaus on b) Hänen isänsä. simssiliinin isä hoiti Koukero-nimimerkillä Pontsua, jonka simssiliini adoptoi isänsä lopettaessa hoitamisen. Koukero kirjoitti hoitajana olessaan vain yhden tarinan.

6. Kuka hoitolan kissoista toimi alun perin hoitolan maskottina?

a) Joika-Jospel Jäpälätassu
b) Bernando Bellimo
c) Sweet Biscuit

Oikea vastaus on a) Joika-Jospel Jäpälätassu. Joika oli Aijcan hoidokki, mutta tällä ei ollut aluksi kaappia, sillä Joikan väreille ei löytynyt kaikkia ikävaiheita eikä tämä voinut ikääntyä. Tikkarisuu ja Mantsu loivat kuitenkin myöhemmin Joikalle lisää ikävaiheita, ja niin Joikakin pääsi muiden kissojen tapaan kasvamaan leikki-ikäisestä pennusta isommaksi.

Parhaimmat pisteet 5/6 oikein saivat Vision ja Kirsikka, ja koska Vision ei ole enää hoitajana menee palkinto automaattisesti Kirsikalle, onnea!
Palkinto: ja 10 penniä!


Sarjis: Kisu ja kaksi rumaa ihmistä
Sarjis perustuu tositapahtumiin (ja esittelee Kasan kökköjä piirtotaitoja .-D)!

Osa 3: Kuratassu
   
____________________________________________________________________

11. Hoitajien luovuuden purkauksia

Aloitetaan Hemulin ja Tyrskyn yhdessä piirtämästä kuvasta, jossa esiintyvät heidän hoidokkinsa herkkujen kera, nams!

Seuraavaksi näytillä on pari Patukan piirtämää UntuEnnus-shippikuvaa<3

Patukan kuvilla jatketaan vielä, tässä kiva kuvakollaasi Melodeesta:

Edellisessä lehdessä nähtiin Shirasta surumielinen kuva, ja Untuva teki tämän piirroksen hänelle piristykseksi (vaikka Shitan mieshuolet ovat nyt jo ohi, tää tuli vähän myöhässä. xD)


"Älä itke, Shira."

Lopuksi vielä Patukan väkertämä mainosmuokkaus Meiran sinappimainoksesta, joka kaipasi kissamaista piristystä! .-D

Ja vielä viimehetken lisäyksenä Hemulin ihanan kesäinen piirros!

____________________________________________________________________

12. Lopetus

Minä ja muut lehden tekoon osallistuneet hoitajat lukisimme mielellämme palautetta lehdestä! Mikä oli parasta ekstrapitkässä Sesonkisählyjen jaksossa? Kenen pennihaastatteluun osallistuneen kissan vastauksiin sinä tai hoidokkisi samaistuu parhaiten? Entä mikä oli huvittavin väärinkuultu laulu? Voit jättää kommenttisi tätä numeroa koskien foorumin Mourunen-keskusteluosioon.