Kuntosali

Onko kissasi päässyt pulskistumaan tai haluatko muuten vain kehittää hoidokkisi lihaskuntoa? Kuntosalin monipuolisten kuntolaitteiden avulla treenaaminen on hauskaa! Kuntosalin kaikki laitteet juoksumatoista erilaisiin punnerruslaitteisiin on suunniteltu ja mitoitettu kissojen käyttöön sopiviksi, joten treenaaminen on turvallista nelijalkaisille ystävillemme.

Sisäänpääsymaksu kuntosalille on 3 penniä/kissa. Maksun voi suorittaa hoitotarinan yhteydessä, jolloin pennit vähennetään suoraan tarinan pennituloista.



Kuntosalin tiloihin kuuluu laaja huone, jossa kaikki kuntolaitteet sijaitsevat. Tämän lisäksi kuntosalilla on erillinen jumppahuone, jossa voi esimerkiksi tanssia, aerobicata, joogata tai venytellä. Tietenkin kuntosalilta löytyvät myös pukuhuone ja peseytymistilat.





Kuntosalilla työskentee kaksi reipasta poikakissaa: Tiku ja Taku. Heiltä löytyy vastaus kaikkeen kuntoiluun ja liikuntaan liittyvään asiaan, ja kissasi voikin mennä heidän puheilleen jos jonkin kuntosalilaitteen käyttöön liittyy epäselvyyksiä, tai heiltä voi muuten vain pyytää kuntoiluvinkkejä ja ohjausta treeniin. Tiku päivystää aktiivisesti kuntolaitteiden luona tarjoamassa asiakkaille apua, ja Taku puolestaan ohjaa jumppahuoneessa erilaisia ryhmäliikuntasessioita kahdesti päivässä.

Treeni-iloa!