Huoneet

Täältä voit halutessasi valita itsellesi ja hoidokillesi huoneen, joka siis sijaitsee Mouruposken hoitolassa. Voit "käyttää" omaa huonettasi hoitotarinoissa, jos tahdot, mutta koko huoneen hankkiminen ei ole edes pakollista. Jos valitset huoneen, se tulee näkyviin hoitajakaappiisi. Huomaathan, että huoneen tiedoissa lukee, jos se on varattu. Voit valita vain vapaana olevia huoneita. Huoneen vaihtaminen myöhemmin maksaa 10 penniä.

Ethän kopioi huoneita, sillä ne on tehty Mouruposkea varten Elouain ohjelmalla, josta löydät lisätietoa kurkkaamalla kohdan Copyt.

 
Huone nro 1
Keltaisen ja vaaleanpunaisen värin yhdistely toimii tässä huoneessa. Vaikka ikkunoita on harvakseltaan, valoa pääsee silti huoneeseen lukuisten valaisimien kautta.
Huone on vapaa


Huone nro 2
Tämä huone on varsinainen prinsessakammari. Vaaleanpunaisen pinkkiä ja siinä esiintyvää sydänkuosia löytyy vähän kaikkialta. Ja mikä olisikaan parempi vaihtoehto prinsessakissan vaaleanpunaisille kalusteille kuin suuri violetti pörrömatto!
Huone on vapaa


Huone nro 3
Tästä huoneesta tekee arvokkaamman näköisen antiikkiset ja tummat kalusteet, jotka on yhdistetty söpöihin ja vaaleisiin väreihin. Huone sopii sävyiltään sekä tyttö että poikakisuille.
Huone on vapaa


Huone nro 4
Kirkkaan keltaiset raitatapetit ja siihen yhdistetyt kukat ja muut sävysävyyn sopivat kalusteet tekevät huoneesta viihtyisän. Kaunis yksityiskohta on vanhanaikainen sohva, joka kerää taatusti katseet - ja kissan karvat!
Huone on vapaa


Huone nro 5
Sydänkuviot huonekaluissa ja tauluissa tekevät tästä vaaleanpunaisesta huoneesta oikean rakkausvisiitin. Ihanan pinkillä sängyllä on tyttökisun hyvä ottaa kauneusunensa.
Huone on vapaa


Huone nro 6
Tämä huone on kyllä aikalailla tarkoitettu poikakissoille - tai sitten vain poikamaisille tyttökissoille! Huoneen vihertävän ja violetin värin vaihtelu tekee hauskoja sävähdyksiä huoneen olomuotoon. Huoneen kaktusissustutuksia täytyy muistaa varoa!
Huone on vapaa


Huone nro 7
Vaikka tämän huoneen numero on epäonnen luku, ei se silti vaikuta lähimainkaan huonoon onneen! Kaunis ja kellertävä sisustus hurmaa kenet tahansa ja tuudittaa täydelliseen viihtyvyyteen.
Huone on vapaa


Huone nro 8
Tämä pelkistetyn sutjakka huone viehättää yksinkertaisuudellaan. Perusvärit, punainen, sininen, vihreä ja keltainen aseteltuina oikein, saa huoneen tuntumaan sopivalta jokaiselle.
Huone on vapaa


Huone nro 9
Turkoosiin lattiaan yhdistetyt hennon vaaleanpunaiset huonekalut ja somisteet täyttävät tämän viihtyisän tilan pastellisävyisillä väreillä. Myös sydänkuosi toistuu niin sohvissa kuin taulussakin.
Huone on vapaa


Huone nro 10
Pirteän sininen ja violetti hulmahtavat ovella vastaan astuttaessa tähän huoneeseen. Pirtsakat kukkaistutukset lisäävät säväkkää tunnelmaa.
Huone on varattu


Huone nro 11
Prinsessatyylin ja antiikin loiston yhdistely sointuu yhteen kauniisti tässä huoneessa. Ruskean, keltaisen ja vaaleanpunaisen vuorottelu saa aikaan hyvin kodikkaan tunnelman.
Huone on vapaa


Huone nro 12
Tässä huoneessa viihtyvät erityisesti poikakissat, sillä huoneen sisustus ja väritys on tehty pojille mieluisammaksi. Puulattia sointuu sopivasti tummempiin kalusteisiin ja kirkkaan sininen sohva säväyttää iloisesti seinustaltaan.
Huone on varattu


Huone nro 13
Tämä haaleanvaalea huone sopii rauhallisille ja hennoille söpöstelijäkissoille. Liika räikeys puuttuu ja silmä voi levätä missä tahansa osassa huonetta. Pääväreinä on käytetty valkoista vaaleanpunaista.
Huone on varattu


Huone nro 14
Tässä keltaisen ja vaaleanpunaisen sekaisessa huoneessa mieli virkistyy jos kenelläkin! Ikkunoiden kautta hohkaava sinisyys sopii huoneen muihin pikkuriikkisiin sinisävyisiin yksityiskohtiin.
Huone on varattu


Huone nro 15
Tämän huoneen värit ovat hillityt ja rauhalliset. Huone sopii ehkä enemmän vanhemmille kissoille, mutta nuoretkin kissat viihtyvät varmasti myös huoneessa, jossa on paljon tilaa kissojen leikkeihin.
Huone on vapaa


Huone nro 16
Huoneessa on melkein ainoastaan sinistä, liilaa ja hiukan vaaleanpunaista. Ainakin huone sopii niille, jotka pitävät näistä väreistä. Huone sopii niin pojille kuin tytöillekin.
Huone on vapaa


Huone nro 17
Huoneessa on paljon värejä, ja se onkin aika värikäs! Huoneessa voi leikkiä sekä ottaa rennostikin. Tässä huoneessa tulee nopeasti iloiseksi, ja murheet unohtuvat.
Huone on vapaa


Huone nro 18
Huoneen värit ovat aika synkät, mutta tavarat tekevät siitä värikkään ja mukavannäköisen. Huone sopii hyvin niin poika- kuin tyttökissoille.
Huone on vapaa


Huone nro 19
Huoneen seinät ovat kuin taivas, ja huoneen lattia on kuin ruohoa. Tästä huoneesta löytyy myös paljon kasveja ja kukkia, jotka sopivat hyvin huoneeseen. Paljon eri värisiä huonekaluja löytyy, ja huone on myöskin aika kesäinen.
Huone on vapaa


Huone nro 20
Tämä huone on todella värikäs, joten se sopii erityisesti hyvin nuoremmille kissoille. Huone voi vaikuttaa aika sekamelskalta, mutta oikeasti värit sopivat aika hyvin keskenään! Tässä huoneessa ei voi olla hymyilemättä.
Huone on varattu


Huone nro 21
Huoneessa on paljon keltaisia, oransseja ja vaaleanruskeita huonekaluja, ja se sopii siis myös hyvin niille, jotka pitävät näistä väreistä. Lisäksi huoneessa on paljon tilaa.
Huone on vapaa


Huone nro 22
Tämän huoneen kalusteet ovat yhtä leikkiä! Hauska ja iloinen eläin-teema tekee huoneesta iloisen ja mukavan. Tänä huone sopii hyvin nuorille kissoille, jotka rakastavat leikkimistä ja hauskanpitoa!
Huone on vapaa


Huone nro 23
Tämä huone on vaaleanpunainen unelma! Jos joku rakastaa vaaleanpunaista, kannattaa valita tämä huone. Huone sopii hyvin tytöille, mutta jos poikakissa tykkää tästä väristä, se voi hyvin viihtyä tässä huoneessa.
Huone on vapaa


Huone nro 24
Tätä huonetta rakastavat kaikki, jotka pitävät tauluista ja yksityiskohdista. Huoneessa on mukavat huonekalut eri värisinä ja paljon tauluja! Huone sopii paremmin vähän vanhemmille kissoille, niin poika- kuin tyttökissoille.
Huone on vapaa

Etkö löytänyt mieleistäsi huonetta? Ei huolta, sillä voit halutessasi luoda oman huoneen Elouai-ohjelmalla! Liitä hoitopyyntöhakemukseesi linkki huonekuvaasi, niin se lisätään kaappiisi.