Adoptio

Adoptioon sijoitetaan kaikki ne kissat, joiden hoitajat ovat eronneet tai lopettaneet hoitamisen Mouruposkessa.

Adoption kissat

Adoption seinien sisälle on vuosien saatossa päätynyt melkoinen määrä uutta omistajaa odottavia kissoja, jotka on jaettu iän mukaan kahteen ryhmään: pennut ja aikuiset. Pääset alla olevien linkkien takaa perehtymään tarkemmin adoption asukkaisiin ja sinun on helpompi selata kissoja jos olet etsimässä tietyn ikäistä kissaa hoidettavaksesi.

 Kissanpennut (vastasyntyneet pennut, pikkupennut & leikki-ikäiset pennut)
 Täysikasvuiset ja vanhukset (lähes täysikasvuiset, täysikasvuiset, vanhukset & ikäloput)


Tietoa adoption toiminnasta

Adoption kissat saavat leikkiä keskenään, ja he asuvat isoissa huoneissa. He saavat myös liikkua hoitolassa, miten haluavat, mutta he eivät saa mennä kaupunkiin ilman seuraa. Kissat saavat ruokaa ja kaiken tarpeellisen, mutta he kaipaavat kuitenkin hoitajia. Adoptiolaisilla on tällä hetkellä paljon leluja ja tavaroita, joita lähteneet hoitajat lahjoittivat. Adoption kissat kiittävät innoissaan!

Adoptioon joutuessa kissojen saavuttamat koulu-, kerho- ja tasomerkit pysyvät ennallaan. Ystävyyssuhteet ja sukupuutieodot säilyvät, ja voitkin pitää yhteyttä adoptiossa majaileviin kissoihin tekstiviestien välityksellä. Kissat menettävät kaikki tavaransa ja palkintonsa päätyessään adoptioon. Kissat eivät myöskään ikäänny itsekseen adoptiossa.


Ohjeet kissan adoptoimiseen

Saatuasi 100 aktiivisuuspistettä kokoon voit adoptoida jonkun täällä majailevan kissan itsellesi! Adoptiolaisen vieressä lukevat "Hoitaja","Kummi" tai "Sponsori" -nimikkeet eivät estä adoptoimasta kyseistä kisua. Huomioithan ettei adoption valmiskissojen nimeä, luonnetta tai muita tietoja voi vaihtaa. Jos olet uusi hoitaja ja haluat ottaa ensihoidokiksesi jonkun adoption kissoista, mainitse hoitopyyntölomakkeessa minkä kissan haluat, eikä sinun tällöin tarvitse täyttää kaavakkeen 2-3 kohtia. Jos haluat, voit varata kissan etukäteen sopivaa adoptointihetkeä odotellessa.

Ilmoitathan erillisellä viestillä kun haluat etukäteen varaamasi kissan hoiviisi. Voit adoptoida vain yhden kissan kerrallaan. Huomaa, että muiden hoidokkiesi on oltava hyvässä voinnissa ennen kuin saat adoptoida uusia kisuja: Varmista siis että kaikkien kissojesi mieliala on "ilmiselvän iloinen"  tai korkeampi sekä että kissojesi kaikki tarpeet ovat vähintään 7/10.

Ilmoita varauksista ja adoptoinnesta Vieraskirjassa. Jos olet uusi hoitaja, luethan ensin Säännöt ja ohjeet.


Muut hoitomuodot

Adoptoinnin lisäksi vaihtoehtoisia hyväntekeväisyyskonsteja ovat adoption kissojen hoitaminen, kummitoiminta tai koulusponsoriksi ryhtyminen. Olet sopiva hommaan mikäli sinulla on paljon aikaa ja innostusta tai kaipaat välillä vaihtelua omista kissoistasi. Samalla adoptiolaiset saavat näkyvyyttä: Vaikka et itse aikoisi adoptoida hoitamaasi kissaa, voi joku toinen hoitaja kiinnostua tarinassasi esiintyvistä kisuista. Voit esimerkiksi viedä hoitamiasi adoptiolaisia kerhoihin, ympäristökohteisiin, tapahtumiin tai leikkimään yhdessä omien hoidokkiesi kanssa. Tehtyäsi tarinan kissa saa ikäpisteitä, kokemusta, kerho- ja tasomerkkejä, kouluplussaa yms. Alla kerrotaan jokaisesta hoitomuodosta vähän tarkemmin.

Adoption kissojen hoitaminen
Voit liittyä adoptiossa olevien kissojen hoitajaksi ja kirjoittaa tarinoita, joissa he esiintyvät. Kaappiisi et kuitenkaan kissaa saa, vaan kissa(t) pysyvät adoption listoilla. Saat hoitaa niin montaa kissaa kuin haluat!

Kummitoiminta
Sinä tai kissasi voitte ryhtyä adoptiossa olevien vastasyntyneiden pentujen kummiksi! Kummipentujen kanssa voi sitten viettää aikaa, jolloin pennut saavat pientä vaihtelua tavalliseen arkeensa.

Sponsoriksi koululaiselle
Pääset sponsoriksi liittämällä jonkun adoption kissan kouluun. Kirjoittaessasi koulutarinoita kissa pääsee sivistämään itseään oppitunneilla ja sinä saat palkinnoksi pennejä: Kun pentu saa todistuksen, saa sponsori 200 penniä / kissa ekstraa ykkösluokan suorittamisesta, ja kakkosluokan palkinto on puolestaan 300 penniä / kissa. Adoption kissojen lukuvuosi kestää poikkeuksellisesti kolmen koulutarinan verran.

Huom: Ennen kuin ryhdyt adoptiolaisten sponsoriksi/kummiksi/hoitajaksi, ilmoita asiasta Vieraskirjassa.